Zagreb,
29
prosinac
2020
|
15:00
Europe/Amsterdam

Epson je ove godine osvojio tri izvanredna priznanja od Keypoint Intelligence

Tintni pisači za male i kućne urede prepoznati od važnosti u novim vremenima

Epson je primio ove godine tri Summer 2020 Pick nagrade za svoje pisače za male i kućne urede od organizacije Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI). Ovo priznanje dolazi u vrijeme uvećane važnosti stolnih I pisača za male radne skupine s obzirom da mnogi od nas još uvijek rade od kuće ili u smanjenim skupinama za rad.

Kao i sa svim Epson pisačima, modeli koji su nagrađeni nude nevjerojatne rezultate u području održivosti, koristeći Epsonovu tehnologiju bez upotrebe topline, time smanjujući potrošnju energije i ispuštanje CO2. Također predstavljaju znatno manji trošak ispisa od konkurencije, zajedno s pouzdanim performansama i vrlo kvalitetnim rezultatima.

Kaitlin Shaw, suradnica direktora A4 Hardware unutar organizacije Keypoint Intelligence, kaže: «Epson nudi nepobjedivu vrijednost korisnicima s manjim obujmom ispisa, i zato su odnijeli tri nagrade u kategorijama malih i kućnih ureda.

«EcoTank uređaji koriste Epsonov sustav nadopune tinte bez tonera i dolaze s početnim količinama tinte i za do dvije godine upotrebe u originalnom pakiranju (ET-16650)», Shaw nastavlja. «Ovo, u kombinaciji s cjenovno pristupačnim bočicama za nadopunu tinte, podrazumijeva puno manji trošak ispisa po stranici od prosjeka modela konkurencije, čak i drugih inkjet pisača. Za ovaj mali trošak korisnici mogu dobiti izvrsnu kakvoću ispisa, savršenu pouzdanost i impresivnu lakoću upotrebe uključujuću ekrane na dodir, jednostavno rutinsko održavanje i maleni broj intervencija. Epson ima uređaj koji će s lakoćom zadovoljiti potrebe kupaca, te će im dugoročno uštediti novac bilo da se radi o crno-bijelom ili ispisu u boju, neovisno o formatu.»

Ana Bajagić, voditeljica marketinga tvrtke Epson za regiju Balkana, kaže: «Ova priznanja su dokaz napora Epsona u pružanju izvanredne vrijednosti za uloženi novac, te visokokvalitetnog, održivog ispisa, bilo da je u uredu ili kod kuće. Oduševljeni smo zbog toga što smo dobili ova priznanja».

Modeli koji su odnijeli pobjedu su:

Epson EcoTank ET-16650 (EU model) / Epson EcoTank L15160 (MEA model)

Outstanding Tabloid Colour Inkjet All-in-One

Epson EcoTank ET-5880 (EU model) / Epson EcoTank L6580 (MEA model)

Outstanding SOHO Colour Inkjet All-in-One

Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF (EMEA model)

Outstanding Personal Colour Inkjet All-in-One