Ljubljana,
07
Oktober
2020
|
12:30
Europe/Amsterdam

Epson je predstavil svoj prvi sublimacijski tiskalnik A4, SureColor SC-F100

Krasita ga enostavnost rabe in nizki stroški lastništva (TCO).

Družba Epson danes predstavlja svoj prvi sublimacijski tiskalnik formata A4. SureColor SC-F100 je namenjen majhnim in zagonskim podjetjem, ki želijo svojo ponudbo izdelkov razširiti na področje promocijskega blaga. Z zunanjimi merami namiznega tiskalnika A4 je ta sublimacijski tiskalnik kot nalašč za izdelavo promocijskih in personaliziranih izdelkov, kot so vrčki, obeski za ključe, ovitki za telefone in drugi drobni izdelki. Izpolnjuje tudi potrebe proizvajalcev tekstila, ki želijo tiskati na izdelke po naročilu, kot so kape, predpasniki, vrvice in majhne blazine.

SC-F100 malim podjetjem omogoča hitro izdelavo izdelkov in prinaša nizke skupne stroške lastništva (TCO), saj za namestitev, upravljanje ali vzdrževanje ne zahteva posebnega znanja. 140 ml stekleničke s črnilom ponujajo cenejšo alternativo črnilom na osnovi kartuš.

Tiskalnik SureColor SC-F100 je del Epsonove popolne in zanesljive celovite rešitve za tiskanje, ki vključuje črnila, gonilnike in papir, ki so zasnovani za skupno delo. Miren spanec zagotavlja tudi enoletna garancija ali 6000 potiskav, kar pač nastopi prej.

Ana Bajagić, marketing menedžer v podjetju Epson Balkans, je povedal: »Po izjemno uspešnem tiskalniku SC-F500, predstavljenem leta 2019, je SC-F100 odličen nov član družine Epsonovih sublimacijskih tiskalnikov. Kot tak bo več podjetjem omogočil širitev ponudbe na vse bolj priljubljeno področje promocijskega blaga. Uporabnikom ni treba biti strokovnjak za upravljanje tiskalnika – tiskalna opravila lahko na tiskalnik pošljete z namenskim Epsonovim gonilnikom prek povezave Wi-Fi. Nova platforma Epson Cloud Solution PORT pa uporabnikom omogoča spremljanje stroškov tiskalniških opravil in rabe tiskalnika.«

Ključne lastnosti Epson SureColor SC-F100:

  • tiskalniška glava Epson PrecisionCore MicroTFP
  • povezljivost Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0
  • 2,4-palčni barvni LCD-zaslon
  • 140 ml stekleničke s črnilom, primerne za ponovno polnjenje
  • Epsonova garancija

www.epson.si