01
syyskuu
2014
|
16:15
Europe/Helsinki

Epson julkaisee ensimmäisen kannettavan projektorin, jossa on QR-kooditoiminto

Yhteenveto

Epson on julkaissut kaikkien aikojen ensimmäisen yritysprojektorin, jossa on QR-kooditoiminto.

Lue vain heijastettuQR-koodi, niin voit jakaa älylaitteen sisältöä innovatiivisen uuden iProjection-toiminnon avulla

1. syyskuuta2014 – Epsonon julkaissut kaikkien aikojen ensimmäisen yritysprojektorin, jossa onQR-kooditoiminto[1].  EB-W28 on kannettava 3LCD-projektori, jonka QR-kooditoiminto helpottaa sisällön jakamista mobiililaitteista.

Epson Europen Euroopan tuotepäällikkö Paul White sanoo:”iProjection-sovelluksen QR-kooditoiminnon ansiosta kenen tahansa on helppoamuodostaa älypuhelimella tai tablet-tietokoneella yhteys EB-W28-projektoriin.Kun Epson iProjection -sovellus on ladattu älylaitteeseen, tarvitsee vain lukeaEB-W28:n heijastama QR-koodi. Älylaitteen näytön jakaminen suurelle yleisölle ei ole koskaanollut näin helppoa.”

Lisäksi EB-W28:n HDMI-liitännässä onMHL-valmius, joka mahdollistaa projektorin liittämisen kaapelilla älypuhelimeentai tablet-tietokoneeseen. Trapetsikorjauksen ja optisen zoomin ansiosta projektorinsijoittaminen on helppoa. Kokouksissa voi näyttää saman aikaisesti kahta kuvaajaetun näytön toiminnolla. EB-W28:ssa on WXGA-tarkkuus, 10 000:1-kontrastisuhdeja 3 000 lumenin kirkkaus. Siinä käytettävä Epsonin 3LCD-tekniikka takaa yhtäsuuren valkoisen ja värillisen valon tehon, joten värit ovat eloisat ja kolmekertaa kirkkaammat kuin kilpailijoilla[2].

EB-W28 on niin kevyt, että sitä voi helposti ja nopeasti siirtääkokoushuoneiden välillä. Laitteeseen sisältyy Epsonin verkkoprojisointi- sekäMulti-PC Projection -ohjelmisto, joka mahdollistaa valvojatoiminnon ja jopa 50 käyttäjän yhteyden projektoriin.

EB-W28 on saatavana syyskuun alusta alkaen ja sensuositushinta on noin 565 euroa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

·  WXGA-tarkkuus

·  iProjection-sovelluksen QR-kooditoiminto1

· 3 000 lumenin kirkkaus sekäyhtä korkea valkoisen ja värillisen valon teho

·  Kontrastisuhde 10 000:1

·  3LCD-tekniikka

·  HDMI-tulo, jossa MHL-valmius

·  Jaettu näyttö ja Multi-PC Projection-ohjelmisto

 

 

[1]QR-kooditoiminto edellyttää iProjection-sovellusta, joka on saatavana Android-ja iOS-laitteisiin.

 

[2] Verrattunajohtaviin yhden sirun DLP-yritys- ja opetusprojektoreihin heinäkuusta 2011kesäkuuhun 2012 koottujen NPD-tietojen perusteella. Värikirkkaus (värivaloteho)mitataan IDMS 15.4 -standardin mukaisesti. Värien kirkkaus vaihtelee käyttöolosuhteiden mukaan. Lisätietoja onosoitteessa www.epson.fi/clo