Vantaa,
04
kesäkuu
2019
|
14:45
Europe/Helsinki

Epson julkaisee neljä kilpailukykyistä ja tyylikästä WorkForce-tulostinta

Edulliset nelitoimitulostimet ammattitasoiseen tulostukseen

Epson on julkaissut neljä edullista nelitoimitulostinta (WorkForce WF-2810, WF-2830DWF, WF-2835DWF ja WF-2850DWF) pienten toimistojen ja kotitoimistojen käyttöön. Pienikokoiset ja tyylikkäät mallit ovat saatavilla syyskuusta 2019 lähtien.

Pienikokoiset WorkForce-tulostimet sopivat sekä kodin että pienten toimistojen rajallisiin työtiloihin. Tulostinten tyylikkään moderni ulkonäkö on suunniteltu sulautumaan lähes kaikkiin ympäristöihin.

Edullisten tulostinten taloudelliset ominaisuudet sopivat sekä välittömiä että pitkän aikavälin säästöjä ennakoiville käyttäjille. Automaattinen kaksipuolinen A4-tulostus auttaa käyttäjiä säästämään rahaa ja paperia. XL-mustepatruunalla voidaan myös tulostaa 2,5-kertainen määrä sivuja 1. Lisäksi näissä malleissa käytetään erillisiä musteita, joten vain loppuun käytetty väri täytyy vaihtaa.

Tulostinmallien toimintojen selaus on nopeaa ja helppoa intuitiivisen käyttöliittymän ja LCD-näytön avulla. Lisäksi malleissa WF-2830DWF, WF-2835DWF ja WF-2850DWF on 30 sivun automaattinen paperinsyöttölaite monisivuista skannausta, kopiointia ja faksausta varten.

Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -yhteyden ansiosta käyttäjät voivat lähettää tulostettavia asiakirjoja älylaitteista, joissa on Epson iPrint 2-sovellus. Tulostimet voivat myös vastaanottaa ja tulostaa tiedostoja lähes kaikkialta maailmasta Epson Email Print2 -palvelun kautta. WF-2850DWF-tulostimen käyttäjät voivat myös tallentaa ja jakaa asiakirjoja verkossa Scan-to-Cloud-toiminnolla 2.

Epson Europen tuotepäällikkö Jean-Marc Moth Moth kertoo: ”Asiakkaamme etsivät käytännöllistä, edullista ja yhdistettävää tulostusratkaisua, mutta tilan säästäminen ja toimiston tyyliin sopivan mallin löytyminen ovat myös keskeisiä valintaperusteita. Uusimmat WorkForce-tulostimet vastaavat kaikkiin tarpeisiin tarjoamalla monia tapoja säästää rahaa, kuten erittäin suuret mustepatruunat ja kaksipuolinen tulostus – joka vähentää myös paperin kulutusta.”

WF-2810, WF-2830DWF, WF-2835DWF ja WF-2850DW ovat saatavilla syyskuusta 2019 lähtien.

1. Lisätietoja on osoitteessa www.epson.eu/pageyield2. Epson iPrint ja Epson Creative Print edellyttävät langatonta yhteyttä ja Epson-tulostussovelluksia. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver ja Epson Scan-to-Cloud edellyttävät Internet-yhteyttä. Lisätietoja sekä luettelo tuetuista kielistä ja laitteista on osoitteessa www.epsonconnect.eu.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja informaatio alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 85 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 81 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja jatkuvaan työhön ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

http://global.epson.com/

 

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 830 henkilöä ja sen myynti vuonna 2017 oli 1,7 miljardia euroa. epson.eu

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/