Vantaa,
19
toukokuu
2020
|
15:00
Europe/Helsinki

Epsonilta kaksi tyylikästä ammattitason valokuvatulostinta

SureColor SC-P900 ja SC-P700 ovat laadukkaita valokuvatulostimia ammattilaisille, puoliammattilaisille ja kunnianhimoisille harrastajavalokuvaajille

Epson on julkistanut kaksi edistyksellistä ja tyylikästä tulostinta: SureColor SC-P700 ja SC-P900. Tuotteiden pääkohderyhmä on ammattivalokuvaajat, mutta kompaktit ja kevyet tulostimet sopivat hyvin myös valokuvaamoihin sekä kunnianhimoisille valokuvauksen puoliammattilaisille ja harrastajille.

Uusien tulostinten ulkoasu poikkeaa perinteisistä tulostimista: Niiden suunnitteluun vaikuttivat käyttäjien keskuudessa tehdyt tutkimukset sekä halu tehdä valokuvatulostimia, jotka ovat yhtä miellyttäviä silmille kuin niiden tuottamat tulosteet.

Molemmissa tulostimissa on mustaa tehostava pinnoiteteknologia, Carbon Black -tila sekä UltraChrome Pro 10 -muste, joka tarjoaa syvimmät mustan sävyt. SC-700 tulostaa materiaalikoot A3+ -kokoon asti ja SC-P900 A2+ -kokoon asti.

Muita ominaisuuksia:

 • Kolme eri paperirataa laajempaa materiaalivalikoimaa varten
 • Mustan D-Max-arvo 2,95
 • 4,3 tuuman optinen LCD-kosketusnäyttö (voidaan käyttää hansikkailla), jossa mukautettava graafinen käyttöliittymä
 • Epson Media Installer -työkalu helpottaa käyttöä
 • Laajennettu sininen värintoisto erittäin realististen kuvien tuottamiseen
 • Molemmat mustat musteet (PK/MK) saatavilla koko ajan
 • Epson Print Layout – tehostetut toiminnot ja joustavuus nopeaa ja helppoa värihallittua tulostusta varten
 • Akseliton sisäänrakennettu rullayksikkö
 • SC-P700:ssa, lisävarusteena SC-P900:aan
 • Uusi automaattinen arkinsyöttöjärjestelmä (ASF) helpottaa materiaalien syöttöä.
 • Luokkansa pienin tilantarve ja paino

 

Boris Creischer, Epson Europen ammattivalikoiman tuotepäällikkö: ”Uskomme, että nämä tulostimet vetoavat luovilla aloilla työskenteleviin tarkkasilmäisiin käyttäjiin, jotka arvostavat esteettisesti miellyttäviä erittäin suorituskykyisiä laitteita. Vaikka tämä kuulostaakin kliseeltä, sekä SC-P700 että SC-P900 yhdistävät hienolla tavalla ulkomuodon ja toiminnallisuuden. Erittäin syvät mustat ja laajennettu sininen värintoisto parantavat entisestään erittäin realistisen tulosteiden tarkkuutta ja laatua. Kaikki tämä on osa Epsonin tulostuksen kokonaisratkaisua, johon kuuluvat tulostin, ohjelmisto, musteet ja paperi. Uskomme, että nämä uudet P-sarjan lisäykset innostavat luovia tekijöitä, jotka arvostavat valokuvatulosteiden laatua ja virkistävän hillittyä tuotesuunnittelua.”

SC-P700 ja SC-P900 ovat saatavilla valtuutetuilta jälleenmyyjiltä kesäkuusta 2020 ja eteenpäin.
SC-P700-mallin verollinen suositushinta on 775 €, ja SC-P900-mallin verollinen suositushinta on 1 228 €.

 

Lue lisää SC-P700-mallista täältä

Lue lisää SC-P900-mallista täältä

 

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/