Vantaa,
05
helmikuu
2019
|
14:00
Europe/Helsinki

Epson julkistaa uuden malliston kiinteästi asennettavia 3LCD-laserprojektoreita, joihin voidaan vaihtaa objektiivi käyttötarkoituksen mukaan

Luotettavat mallit EB-L1075U, EB-L1070U ja EB-L1050U sopivat käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan suuria, yksityiskohtaisia ja vaikuttavia kuvia

5. helmikuuta 2019 – Epson on julkistanut 4K-tarkkuutta tukevien asennettavien 3LCD-projektorien uutuusmalliston. Kirkkaalla (jopa 7 000 luumenin), tarkalla, eloisalla ja värikkäällä kuvallaan EB-L1075U-, EB-L1070U- ja EB-L1050U herättävät suuret tapahtumapaikat eloon.

Mallit ovat Epsonin toistaiseksi monipuolisimmat kiinteästi asennettavat projektorit, ja niiden objektiivit ovat vaihdettavissa. Selkeälinjainen, huomiota herättämätön ulkomuoto ja hiljainen tuuletin varmistavat, että projektorit sulautuvat monenlaisiin ympäristöihin, esimerkiksi nähtävyyskohteisiin, museoihin, luentosaleihin ja neuvotteluhuoneisiin.

Jokainen projektori on saatavana pelkkänä runkona, johon voi valita objektiivin laajasta valikoimasta. Tämä joustava toimintamalli antaa käyttäjien valita käyttötarkoituksiin parhaiten soveltuvat objektiivit. Epsonin vaihto-objektiiveja on saatavana 12 erilaista lyhyistä pitkiin projektioetäisyyksiin. Epson tuo saataville myös ELPLM08-objektiivin sisältävän monikäyttöpaketin niitä käyttäjiä varten, jotka haluavat heti valmiin projektiokokonaisuuden.

Uutuusmalleissa EB-L1075U, EB-L1070U ja EB-L1050U on vaikutuksen tekevä laserkuvanlaatu, jonka piirteitä ovat sävykäs värintoisto, suuri kontrasti, puhtaat valkoisen sävyt, tarkkoina piirtyvät varjoalueet ja täyteläiset mustan sävyt. Kuvanlaadun takeina ovat WUXGA-tarkkuus, 4K-skaalaustekniikka, laservalonlähde, jopa 7 000 luumenin kirkkaus, suuri värillisen valon teho, 3LCD-tekniikka ja ominaiskontrastisuhde 2 000:1.

Kätevän asennuksen ja laitteiden luotettavuuden ansiosta ne voidaan sijoittaa huoletta myös hankalapääsyisiin paikkoihin. Asennusta helpottaa entisestään 360 asteen käänneltävyys. Projektorit ovat myös hiljaisempia ja kevyempiä kuin edeltäjänsä. Asennuksen jälkeen näitä laitteita ei tarvitse huoltaa 20 000 käyttötuntiin.

”Kiinteästi asennettavat uutuusmallit ovat tervetullut lisä jo ennestään monipuoliseen valikoimaamme. Vaikuttavaa ja tarkkaa kuvaa täydentävät hienostunut rakenne ja muotoilu, jotka tuovat asennukseen lisää vaihtoehtoja ja parantavat luotettavuutta”, kertoo Epson Europen Visual Instruments -yksikön tuotepäällikkö Leon Mclean.

EB-L1075U (musta), EB-L1070U (valkoinen) ja EB-L1050U (valkoinen) tulevat saataville syyskuussa 2019.

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/