Vantaa,
29
lokakuu
2018
|
11:01
Europe/Helsinki

Epson julkistaa uudet perustason tekniset suurkokotulostimet ammattilaisille

SureColor SC-T3400 ja SC-T5400 on suunniteltu niille, jotka tarvitsevat ammattilaistasoisen, elinkaarikustannuksiltaan edullisen teknisen tulostimen

Epson on julkistanut kaksi uutta ammattilaislaatuista perustason teknistä tulostinta: 24 tuuman SureColor SC-T3400:n pöydälle ja lattialle sekä 36 tuuman SureColor SC-T5400:n lattialle. Mallit täydentävät hyvin aiemmin julkistettuja, edullisempia SC-T3100- ja SC-T5100-tulostimia. Epson voi nyt tarjota kattavan valikoiman teknisiä tulostimia, jotka täyttävät ammattilaispalveluiden tarpeet eri toimialoilla.

Nämä tulostimet tuottavat kerta toisensa jälkeen korkealaatuisia tulosteita niin CAD-piirustuksista kuin arkkitehtonisista tai teknisistä piirustuksista ja GIS-kuvista. Tarkat, luotettavat ja yksityiskohtaiset tulosteet ovat keskeisen tärkeitä muun muassa insinöörien ja arkkitehtien työssä sekä kaupunkien hallinnossa ja maanmittauslaitoksissa. SC-T3400- ja SC-T5400-tulostimet on suunniteltu ammattilaisille, joiden maine riippuu yhdenmukaisista ja tarkoista tulosteista.

Epson Europen kuvankäsittelyn tuotepäällikkö Marco van Niekerk kommentoi: ”Tekniikkamme on suunniteltu tehostamaan asiakkaidemme tuottavuutta. Nämä tulostimet tekevät aina vaikutuksen, tulostitpa sitten erittäin yksityiskohtaisia CAD-piirustuksia, mainosjulisteita tai huomiota herättäviä myynninedistämismateriaaleja. Riittoisat mustepatruunat (110 ml ja 350 ml) ja tahraantumaton ja vedenkestävä neljän värin UltraChrome XD2 -muste parantavat tuottavuutta entisestään. SureColor SC-T3400- ja SC-T5400 -tulostimet on suunniteltu yrityksille, jotka arvostavat tarkkuutta ja luotettavuutta. Tulostimilla on hyvin pienet elinkaarikustannukset, ja ne on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat tehostaa tuottavuuttaan ja luovuuttaan”, Marco van Niekerk lisää. ”Uusimmat tuotteemme perustuvat Epsonin pitkään kokemukseen tällä alueella ja laajentavat teknisten tulostimien kattavaa valikoimaa entisestään. Epsonin tekniikka takaa luokkansa parhaan tulostustehon, minkä lisäksi tulostimet sopivat vaivatta useimpiin työtiloihin ja mahdollistavat langattoman tulostuksen tableteista ja älypuhelimista.”

Lisätietoja SureColor SC-T3400- ja SC-T5400 -tulostimista

Tulostimien avulla alan ammattilaiset voivat saavuttaa korkeamman tason tulostuksessa esimerkiksi seuraavien ominaisuuksien ansiosta:  

 • Helppokäyttöisyys – Intuitiiviset sovellukset ja helppokäyttöiset ominaisuudet tekevät tulostuksesta vaivatonta jopa silloin, kun ei olla työpöydän ääressä.
 • Työnkulku – Integroituu saumattomasti olemassa olevaan työnkulkuun.
 • Reunukseton tulostus – Täyden leikkausvaran reunukseton tulostus käytettävissä valittaessa (vain rulla)
 • Luotettavuus – Tulostus on yhdenmukaisen laadukasta myös satunnaisessa käytössä. Suuttimientarkistustekniikka estää virheellisen tulostuksen.
 • Paperipidike – Pitää paperin paikallaan tulostuksen jälkeen.
 • Valumattomuus – Kaikki tulosteet ovat tahraantumattomia ja vedenkestäviä. Mustan sävyt ovat syviä ja tarkkoja ja viivat tiiviitä.
 • USB-suoratulostus – Mahdollistaa tulostamisen USB-muistitikulta tai muusta tallennuslaitteesta.
 • Paperihylsy – 2 ja 3 tuuman hylsy laatikossa.
 • Tuottavuus – Tukee halkaisijaltaan jopa 170 mm:n rullia.
 • 4,3 tuuman kosketusnäyttö – Helppo käyttää jopa silloin, kun ei olla työpöydän ääressä.
 • Helppo asennus – Tulostin on nopeasti käyttövalmis pakkauksesta purkamisen jälkeen.

SureColor SC-T3400, SC-T3400N (ilman jalustaa) ja SC-T5400 ovat saatavilla marraskuusta 2018 alkaen.

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/