Vantaa,
05
elokuu
2019
|
08:31
Europe/Helsinki

Epson julkistaa vähän huoltoa tarvitsevan SureColor SC-F6300 -sublimaatiotulostimen

Epson on julkistanut uuden 44-tuumaisen SureColor SC-F6300 -sublimaatiotulostimen, joka jatkaa edeltävän SC-F6200-menestysmallin perinteitä. Erityisesti tekstiilien ja mainostuotteiden valmistajille sekä valokuvastudioille kehitetty SC-F6300 parantaa tuottavuutta ja vähentää käyttökatkoksia. Kehitysaskelten takana ovat asennuksen yksinkertaisuus ja helpot, käyttäjän toteutettavissa olevat huoltotoimet sekä laitteen mukana toimitettava ohjelmisto, jonka avulla voidaan hallita tulostustehokkuutta entistä tarkemmin.

Epson Europen tuotepäällikkö Neil Greenhalgh kommentoi uutta mallia näin: ”Epsonin tulostinperinne on käsite jo itsessään. Nyt olemme hyvillämme erityisesti siitä, että voimme tarjota tuotantokäyttöön kokonaispaketin, joka tuo mielenrauhaa ja mukavuutta. Olemme myös varmistaneet asennuksen ja huollon yksinkertaisuuden: mitään erityisosaamista tai erikoistyökaluja ei tarvita. Itse asiassa olemme varmoja siitä, että tätä sublimaatiotulostinta käyttävät yritykset pystyvät toimimaan jatkuvasti täydellä teholla. Laitteen käsittelytarve on nimittäin erittäin vähäinen.”

SC-F6300-mallin mukana toimitettavaan ohjelmistoon kuuluvat seuraavat tuotteet: Epson Edge Print RIP, Epson Edge Dashboard -tuki (sisältää EMX-profiilit) ja käyttökustannusten laskentatyökalu, Epsonin LFP Accounting Tool. Laitteelle räätälöidyn ohjelmistotukipaketin avulla yritykset voivat tehostaa toimintaansa sekä analysoida kustannuksia ja kannattavuutta aiempaa tarkemmin.

Kaikkien uusien ominaisuuksien ja parannusten tavoitteena on vähentää käyttäjien investoinnin kokonaiskustannuksia. Helppo käytettävyys ja tulostuspään huolto minimoivat huoltoteknikon kutsutarpeen. Laite on helppo saada toimituksen jälkeen käyttövalmiiksi, joten tuotanto on käynnissä nopeasti. Valinnaista Epsonin nostotelaa käytettäessä töiden vastaanottolaatua voidaan hallita hyvin täsmällisesti. Keskeisten osien tarkennetut määritykset pidentävät laitteen käyttöikää ja parantavat sijoitetun pääoman tuottoa.

SureColor SC-F6300 on suunniteltu toimimaan tuotannon keskeisenä lenkkinä, olivatpa lopputuotteet urheiluvaatteita, muotitekstiilejä, mainoslahjoja, mukeja, hiirimattoja, avaimenperiä tai puhelinkoteloita. Laite on varmatoiminen kokonaisratkaisu väritulostukseen. Sublimaatiotulostuksen koko paketin saa nyt yhdeltä ja samalta valmistajalta.

SureColor SC-F6300 on saatavilla elokuussa.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja informaatio alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 85 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 81 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja jatkuvaan työhön ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

http://global.epson.com/

 

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 830 henkilöä ja sen myynti vuonna 2017 oli 1,7 miljardia euroa. epson.eu

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/