Vantaa,
05
helmikuu
2019
|
14:00
Europe/Helsinki

Epson julkistaa WUXGA-tarkkuutta käyttävän 3 600 luumenin projektorin digitaaliseen kohdevalaistus- ja esityskäyttöön

Ympäristöön sulautuva ulkomuoto, yksinkertainen asennus ja helppo käytettävyys: valkoinen EB-U50 sopii hyvin vähittäiskauppoihin, gallerioihin ja museoihin

5. helmikuuta 2019 – Epson on julkistanut EB-U50-kohdevalaistusprojektorin, joka laajentaa yrityksen valikoimaa tällä sektorilla. Laitteen kokonaiskustannukset ovat edulliset. Tilaa säästävä malli sulautuu ympäristöönsä niin, ettei taustatekniikka häiritse kävijöitä.

Projektori soveltuu katseenvangitsemiseen: valaistus tai projektio voidaan heijastaa lähes mihin tahansa. Laite on kuin omiaan kauppojen näyteikkunoihin, vähittäiskaupan näyttelytiloihin, digitaiteen dynaamiseen tai kokemukselliseen sisältöön, mainoskäyttöön, sisustukseen, opetukseen ja yritysten esityksiin.

EB-U50:n kiinnitysvaihtoehdot ovat joustavat, ja projektori kykenee heijastamaan monesta eri kulmasta. Mallin voi kiinnittää valaisinkiskoon tai kattoon, ja sitä voi käyttää myös lattiatelineessä1 . EB-U50-projektoria voi kääntää 360 astetta vaakasuunnassa ja kallistaa 30 astetta pystysuunnassa. Käyttö onnistuu myös pystyasennossa.

”EB-U50 on erinomainen lisä kohdevalaistuslaserien valikoimaamme. Valkoisen laitteen selkeä ja huomaamaton muoto on onnistunut yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. EB-U50:n monikäyttöisyyden ansiosta mahdollisia kiinnitystapoja on useita. Erinomainen luotettavuus taas tuo asiakkaille mielenrauhaa”, kuvailee Epson Europen Visual Instruments -yksikön tuotepäällikkö Leon Mclean.

Laitteen mukana toimitetaan Epson Projector Content Manager -ohjelmisto, jonka avulla asennus sujuu nopeasti ja kätevästi ilman asiantuntija-apua. Projektorissa on sisäinen Wi-Fi-radio, joten kuvamateriaalin toistoon ei tarvita tietokonetta – USB-asema riittää. Toistettavaa sisältöä voi vaihtaa kaukosäätimellä. EB-U50 sisältää lisäksi multiprojektio-ominaisuuksia, joiden avulla voidaan toteuttaa panoraamaprojisointeja, esittää skaalattuja kuvia, hienosäätää useista kuvista koostuvaa projektiota ja synkronoida toisto.

1. Lattiateline ja valaisinkisko ovat lisävarusteita.

 

Tietoja Epsonista

Epson on maailmanlaajuinen teknologiajohtaja, jonka tavoitteena on olla yhteiskunnalle merkityksellinen yritys, joka yhdistää ihmiset, asiat ja tiedot tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen teknologioiden avulla. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla. Epson on ylpeä yrityksen jatkuvista panostuksista kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseen.

Japanilaisen Seiko Epson Corporationin johtaman maailmanlaajuisen Epson-konsernin vuosittainen myynti on yli 1 biljoonaa jeniä. http://global.epson.com/
 

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/