Vantaa,
15
toukokuu
2019
|
11:22
Europe/Helsinki

Epson keskittyy kanavamyyntiin

Jälleenmyyjät hyötyvät laajennetusta tuotevalikoimasta ja parannetusta kumppaniohjelmasta

Epsonin vahva sitoutuminen tuotteiden myyntiin jälleenmyyjien kautta näkyy laajennetussa kumppaniohjelmassa, joka kattaa mm. yritystulostimet, skannerit ja projektorit. Nyt Epson tarjoaa yhteistyökumppaneilleen huomattavia etuja, kuten koulutus, markkinointituki ja hyvitysohjelma.

Darren Phelps, Epson Europen jälleenmyyjäkanavista vastaava johtaja, toteaa näin: "Emme myy suoraan, myymme vain jälleenmyyjiemme kautta. Kanavassa viime aikoina tapahtuneiden muutosten vuoksi katsoimme, että nyt oli aika terästää sitoutumistamme.

"Viime vuosina olemme työskennelleet tiiviisti yhteistyökumppaneidemme kanssa – ja kuunnelleet, mitä he tarvitsevat oman kasvunsa edistämiseksi. Olenkin ylpeä voidessani tänään ilmoittaa, että olemme päivittäneet uutta ohjelmaamme, joka huomioi kumppaniemme tarpeet, sisältää räätälöityjä vaihtoehtoja ja tarjoaa laajimman mahdollisen tuotevalikoiman."

Epsonin kumppanit saavat monia etuja kuten yhdessä tehtävä toimintasuunnitelma, koulutus, myyntituki, erilaiset kampanjat ja markkinointituki.

Tarjoamme Epsonin kumppaniohjelman tueksi myös uuden intuitiivisen portaalin, jossa kumppanit voivat helposti käyttää haluamiaan työkaluja haluamanaan aikana. Tämä yksinomaan kumppanien saatavilla oleva portaali sisältää Epson-tietoutta, kuten liiketoimintasuunnitelmat, tuotetiedot, hinnastot ja myyntikampanjat.

Phelps jatkoi: "Epson on kuunnellut jälleenmyyjiään. He haluavat vakaan kumppanin, joka voi tukea ja auttaa nopeasti kasvavien markkinoiden tarjoaman valtavan potentiaalin hyödyntämisessä. Tämä koskee esimerkiksi yritysten mustesuihkutulostimia, jotka ovat nopeasti ohittamassa lasertulostimet ensisijaisina tulostuslaitteina. Viestini on selvä: jos haluatte tehdä yhteistyötä kanssamme, sitoudumme auttamaan teitä."

Kaikki, jotka haluavat liittyä ohjelmaan, voivat tutustua siihen tai rekisteröityä osoitteessa www.epson.eu/portal.

Tietoja Epsonista

Epson on kansainvälinen teknologian edelläkävijä, jonka tavoitteena on yhdistää ihmiset, asiat ja informaatio alkuperäisten tehokkaiden, kompaktien ja tarkkojen tekniikkojensa avulla. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa mustesuihkutulostimia, digitaalisia tulostusjärjestelmiä, 3LCD-projektoreita, älylaseja, tunnistusjärjestelmiä ja teollisuusrobotteja. Yritys on sitoutunut edistämään innovaatiota ja ylittämään asiakkaiden odotukset mustesuihkutulostuksen, visuaalisen viestinnän, puettavan tekniikan ja robotiikan alueilla.

Japanissa sijaitsevan Seiko Epson Corporationin johtama Epson-konserni koostuu eri puolilla maailmaa sijaitsevista 85 yrityksestä, joissa työskentelee lähes 81 000 työntekijää. Epsonilla ollaan ylpeitä yrityksen jatkuvasta panostuksesta paikallisiin yhteisöihin ja jatkuvaan työhön ympäristövaikutusten vähentämiseksi.

http://global.epson.com/

 

Tietoja Epson Europesta

Amsterdamissa sijaitseva Epson Europe B.V. on konsernin Euroopan, Lähi-idän, Venäjän ja Afrikan toimintojen päämaja. Epson Europe työllistää 1 830 henkilöä ja sen myynti vuonna 2017 oli 1,7 miljardia euroa. epson.eu

Ympäristövisio 2050 - eco.epson.com/