Amsterdam,
18
september
2020
|
08:30
Europe/Amsterdam

Epson kondigt Cloud Solution PORT aan

Voor klanten die hun productiviteit willen verhogen en de planning en kosten van hun printproductie willen verbeteren, introduceert Epson een nieuwe cloudgebaseerde dienst: Cloud Solution PORT. Het platform ondersteunt Epson-grootformaatprinters en is toegankelijk vanaf verschillende apparaten, waaronder pc's, smartphones en tablets.

Klanten kunnen hun printers vanaf allerlei locaties monitoren, bijvoorbeeld vanaf de productievloer of remote, met behulp van configureerbare, overzichtelijke dashboards. Zo kunnen zij eenvoudig de productiviteit analyseren en operationele updates ontvangen over printopdrachten, inktniveaus en de onderhoudsstatus, waarmee downtime en storingen tijdens het printen tot een minimum worden beperkt.

De eerste dienst die op het platform zal worden aangeboden, is Production Monitor. Hiermee kunnen klanten de status van de productie in realtime volgen. Ze kunnen zien wanneer opdrachten zijn voltooid of hoeveel tijd er nog nodig is om een ​​opdracht te voltooien. Met deze informatie kan de productie nauwkeurig worden gepland. Er worden bovendien dagelijkse rapporten gegenereerd, die knelpunten in de productie of mogelijkheden voor productiviteitsverbetering aangeven.

Epson Cloud Solution PORT is gratis beschikbaar bij de printer en is toegankelijk via een eigen portal. Ga voor meer informatie en een lijst van geschikte Epson-modellen naar: www.epson.eu/port

Boilerplate

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com