twitter share quote
like_disabled
Amsterdam,
01
augustus
2019
|
10:00
Europe/Amsterdam

Vergroot uw zakelijke kansen met afdrukken van hoge kwaliteit op talloze geschenken en promotieartikelen

Epson kondigt de eerste 24-inch dye-sublimatieprinter aan, de SureColor SC-F500

Epson heeft de nieuwe SC-F500 aangekondigd, een 24-inch dye-sublimatieprinter, speciaal ontwikkeld voor promotiebureaus, fotolabs, kledingproducenten en copyshops, zodat deze hun klanten meer keuze kunnen bieden dankzij een flexibel en hoogwaardig printproces. Ongeacht of het gaat om de productie van bedrukte telefoonhoesjes, mokken, muismatten, t-shirts of kussens, de SC-F500 biedt snelle doorlooptijden, betrouwbaarheid en lage totale eigendomskosten (TCO) voor kleine bedrijven en vereist geen specialistische kennis voor installatie, gebruik of onderhoud.

De SC-F500 maakt deel uit van Epson's complete alles-in-één printoplossing, inclusief inkt, software en papier, allemaal ontworpen om perfect samen te werken. De SC-F500 is gemaakt met het oog op gebruiksgemak, productiviteit en efficiëntie, zodat bedrijven snel en flexibel kunnen reageren op de behoeften van de klant. Dit wordt bereikt via een aantal functies die een aanvulling vormen op de conventionele dye-sublimatietechnologie van Epson, zoals:

  • Navulbaar inktsysteem (inktflessen van 140 ml kunnen zelfs tijdens het printen worden gebruikt)
  • Wi-Fi-connectiviteit (een primeur voor Epson dye-sublimatieprinters)
  • Automatische mediawisseling (eenvoudig omschakelen tussen losse vellen en papierrol)
  • Epson LFP Accounting Tool (voor een nauwkeurige berekening van de printkosten)
  • Beschermkap van de printkop (voor stofbestrijding)
  • Touchscreen van 4,3-inch (voor groter gebruiksgemak)

Neil Greenhalgh, Product Manager voor Epson Europe, zegt: "We zijn bijzonder verheugd met deze dye-sublimatieprinter, die ongetwijfeld nieuwe mogelijkheden zal creëren voor veel kleine bedrijven. Dit is ons eerste 24-inch-model in onze reeks dye-sublimatieprinters. Het biedt ons veel voldoening om te zien hoeveel toepassingen er worden ondersteund door de SC-F500. Hierdoor kan een werkelijk indrukwekkend breed scala aan geschenken en promotieartikelen worden geproduceerd. We hebben er daarom het volste vertrouwen in dat we met onze nieuwe en verbeterde functies, zoals het navulbare inktsysteem, bedrijven helpen langer operationeel te zijn, terwijl gebruikersinterventie tot een minimum beperkt blijft. Dit zal ongetwijfeld een voordeel zijn voor ambitieuze kleine ondernemers die concurrentievoordeel willen behalen, zonder dat ze daarvoor gespecialiseerd personeel hoeven te werven.” De SureColor SC-F500 is verkrijgbaar vanaf oktober 2019.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com