Zaventem,
07
februari
2020
|
13:26
Europe/Amsterdam

Epson kondigt een direct-to-garment-printer aan voor productieve bedrijven met veeleisende werklasten

De SureColor SC-F3000 biedt verbeterde betrouwbaarheid, uitvoer van hoge kwaliteit en afdrukflexibiliteit voor het bedrukken van kleding

Epson heeft een direct-to-garment (DTG)-printer aangekondigd die lage totale eigendomskosten (TCO) biedt voor middelgrote en grote productiebedrijven die kleding bedrukken, en leveranciers van T-shirts. Bedrijven die behoefte hebben aan een hoge mate van nauwkeurigheid, snelle doorlooptijden en de mogelijkheid om de complexe ontwerpen van klanten af te kunnen drukken op verschillende kledingstukken, zullen merken dat de SureColor SC-F3000 een onovertroffen betrouwbare productie-efficiëntie biedt, met een hoge snelheid.

Voor het eerst in het DTG-gamma heeft Epson zijn bulkinktoplossing geïntroduceerd, met compacte 1,5-liter inktzakken die helpen de TCO te verlagen en downtime te verminderen. Als aanvulling op het intuïtieve, zeer duurzame ontwerp heeft Epson elementen geïntroduceerd die zelfs de onervaren gebruiker langer efficiënt laten werken, terwijl de afdrukkwaliteit en nauwkeurigheid consistent hoog blijven:

  • Eenvoudige installatie
  • Een 4,3-inch aanraakscherm met verbeterde functionaliteit
  • Automatische hoogteverstelling van de plaat met sensoren om automatisch de hoogte van het kledingoppervlak te detecteren, voor het eenvoudig wisselen tussen t-shirts, hoodies, draagtassen, sweatshirts, enz.
  • Nauwkeurigere printkwaliteit door Droplet Placement Technology
  • Eenvoudige toegang tot het onderhouds- en vervangingsgedeelte voor verbruiksartikelen

Nikolaos Vardakastanis, DTG product manager bij Epson Europe, zegt: "Luisteren naar wat bedrijven nodig hebben, voedt onze innovatie - en het is deze verbinding die de functionaliteit en het ontwerp van de SC-F3000 heeft helpen vormgeven. Deze DTG-printer is niet alleen eenvoudig te bedienen, de kwaliteit van de output bij indrukwekkend hoge snelheden, zal voor veel bedrijven die op zoek zijn naar uitbreiding en het behouden van controle over de kwaliteit van hun eindproduct, zinvol zijn. Zowel economisch als creatief." Hij voegt hieraan toe: "Het is belangrijk dat we onze gebruikers gemoedsrust bieden en vertrouwen geven als ze de SC-F3000 inschakelen. Dit doel hebben we bereikt, doordat Epson de volledige end-to-end DTG-printoplossing levert: printer, inkt, software en ondersteuning.

De SureColor SC-F3000 is verkrijgbaar vanaf juni 2020.

 

Epson België

EPSON Europe B.V. Sales Office Belgium is een Europese sales- en marketing dochteronderneming van Seiko Epson Corporation, wereldwijd toonaangevend op gebied van innovatie en producent van een uitgebreid productgamma, variërend van inkjet printers en printsystemen, 3LCD-projectoren en industriële robots tot sensoren en andere micro apparatuur. Epson is toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten wereldwijd te overstijgen en biedt customer value op basis van compacte, energiebesparende, precisie technologieën voor grote ondernemingen, thuiskantoren, handelsmarkten en industrie.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van innovatie en toegewijd om de visie en verwachtingen van klanten op het gebied van printing, visuele communicatie, kwaliteit van leven en productie te overtreffen. Het productassortiment van Epson bestaat uit inkjetprinters, printsystemen, 3LCD-projectoren, industriële robots, multimediabrillen en sensorsystemen die zijn gebaseerd op compacte, energiebesparende en nauwkeurige technologieën. De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd bijna 80.000 werknemers in 86 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieubelasting te beperken.global.epson.com/

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.750 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2016 een omzet van 1.7 miljard euro.http://www.epson.eu

Ecologische Visie 2050http://eco.epson.com/