Barcelona,
20
juni
2019
|
10:07
Europe/Amsterdam

Epson kondigt nieuw vlaggenschip voor digitaal textielprinten in grote volumes aan: de Monna Lisa Evo Tre 64

Nieuwe Epson innovaties op ITMA 2019

Het Japanse bedrijf zal de nieuwste innovaties op het gebied van digitaal textielprinten onthullen om een meer dynamische textielmarkt te bedienen

Epson, pionier op het gebied van digitaal textielprinten, onthult zijn nieuwe Monna Lisa Evo Tre-reeks met de nieuwe Genesta-pigmentinkten op ITMA 2019, en demonstreert de nieuwste Epson-innovaties voor een evoluerende digitale textielmarkt.

De nieuwe Monna Lisa Evo Tre-reeks beschikt over Epson PrecisionCore-technologie om een complete oplossing te bieden voor alle behoeften van de textielmarkt, van grootschalige productie met hoge snelheid tot kleine oplages en on-demand printen van samples. Op ITMA 2019 toont Epson zijn nieuwe Monna Lisa Evo Tre 64 en de Monna Lisa Evo Tre 8, evenals de de Monna Lisa Evo Tre 32 (getoond in de 16-kanaals configuratie) en de Monna Lisa Evo Tre 16.

Lees het volledige persbericht (Engels).

Monna Lisa Evo Tre 64 – topkwaliteit en productiviteit in hoge volumes

De Monna Lisa Evo Tre 64-scanning-printer, het nieuwe vlaggenschip met 64 PrecisionCore-printkoppen, is gebouwd voor hoge productiviteit (maximale afdruksnelheid van 779 m²/uur) zonder afbreuk te doen aan de afdrukkwaliteit. De PrecisionCore-technologie van de Monna Lisa Evo Tre 64 combineert kwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid, wat maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid biedt. Dit maakt het de perfecte oplossing voor een dynamische en gevarieerde textielmarkt.

Lees het volledige Monna Lisa Evo Tre 64 persbericht (Engels).

Monna Lisa Evo Tre 32 - de eerste digitale textielprinter met 16 kleuren

De Monna Lisa Evo Tre 32 is standaard beschikbaar in een 8-kleuren of 16-kanaals configuratie (twee typen 8+8 of 16 kanalen) en heeft 32 PrecisionCore-printkoppen. De 16-kanaals Monna Lisa Evo Tre 32 is de eerste digitale textielprinter die tot 16 verschillende kleuren kan verwerken. Dit model heeft een extern rack, dat handig naast de machine kan worden geplaats en dat plaats biedt aan maximaal 16 verschillende Genesta Acid-inktpakketten. Hierdoor heeft de printer een breed scala aan kleuren tot zijn beschikking, waaronder speciale kleuren of kleuren op maat.

Lees het volledige Monna Lisa Evo Tre 32 persbericht (Engels).

Naast de modellen met 64 en 32 PrecisionCore printkoppen introduceert Epson ook de Monna Lisa Evo Tre 16 en Monna Lisa Evo Tre 8, met respectievelijk 16 en 8 printkoppen. Lees het volledige persbericht voor meer informatie over deze modellen en de nieuwe Genesta PG-Revo pigmentinkten.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com