Barcelona,
20
juni
2019
|
10:07
Europe/Amsterdam

Epson kondigt nieuw vlaggenschip voor digitaal textielprinten in grote volumes aan: de Monna Lisa Evo Tre 64

Nieuwe Epson innovaties op ITMA 2019

Het Japanse bedrijf zal de nieuwste innovaties op het gebied van digitaal textielprinten onthullen om een meer dynamische textielmarkt te bedienen

Epson, pionier op het gebied van digitaal textielprinten, onthult zijn nieuwe Monna Lisa Evo Tre-reeks met de nieuwe Genesta-pigmentinkten op ITMA 2019, en demonstreert de nieuwste Epson-innovaties voor een evoluerende digitale textielmarkt.

De nieuwe Monna Lisa Evo Tre-reeks beschikt over Epson PrecisionCore-technologie om een complete oplossing te bieden voor alle behoeften van de textielmarkt, van grootschalige productie met hoge snelheid tot kleine oplages en on-demand printen van samples. Op ITMA 2019 toont Epson zijn nieuwe Monna Lisa Evo Tre 64 en de Monna Lisa Evo Tre 8, evenals de de Monna Lisa Evo Tre 32 (getoond in de 16-kanaals configuratie) en de Monna Lisa Evo Tre 16.

Lees het volledige persbericht (Engels).

Monna Lisa Evo Tre 64 – topkwaliteit en productiviteit in hoge volumes

De Monna Lisa Evo Tre 64-scanning-printer, het nieuwe vlaggenschip met 64 PrecisionCore-printkoppen, is gebouwd voor hoge productiviteit (maximale afdruksnelheid van 779 m²/uur) zonder afbreuk te doen aan de afdrukkwaliteit. De PrecisionCore-technologie van de Monna Lisa Evo Tre 64 combineert kwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid, wat maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid biedt. Dit maakt het de perfecte oplossing voor een dynamische en gevarieerde textielmarkt.

Lees het volledige Monna Lisa Evo Tre 64 persbericht (Engels).

Monna Lisa Evo Tre 32 - de eerste digitale textielprinter met 16 kleuren

De Monna Lisa Evo Tre 32 is standaard beschikbaar in een 8-kleuren of 16-kanaals configuratie (twee typen 8+8 of 16 kanalen) en heeft 32 PrecisionCore-printkoppen. De 16-kanaals Monna Lisa Evo Tre 32 is de eerste digitale textielprinter die tot 16 verschillende kleuren kan verwerken. Dit model heeft een extern rack, dat handig naast de machine kan worden geplaats en dat plaats biedt aan maximaal 16 verschillende Genesta Acid-inktpakketten. Hierdoor heeft de printer een breed scala aan kleuren tot zijn beschikking, waaronder speciale kleuren of kleuren op maat.

Lees het volledige Monna Lisa Evo Tre 32 persbericht (Engels).

Naast de modellen met 64 en 32 PrecisionCore printkoppen introduceert Epson ook de Monna Lisa Evo Tre 16 en Monna Lisa Evo Tre 8, met respectievelijk 16 en 8 printkoppen. Lees het volledige persbericht voor meer informatie over deze modellen en de nieuwe Genesta PG-Revo pigmentinkten.

 

Over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 85 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken. global.epson.com
 

Over Epson Europe 
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.830 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com