Amsterdam,
06
mei
2020
|
15:00
Europe/Amsterdam

Epson kondigt twee compacte mPOS-kassabonprinters aan met verbeterde connectiviteit en functionaliteit

De TM-m30II en TM-m30II-H bieden gebruiksvriendelijk point-of-sale-oplossingen voor retail- en horeca-omgevingen

Nu consumenten steeds meer keuze hebben en het koopgedrag zich ontwikkelt, is de manier waarop kleine bedrijven omgaan met klanten en transacties verwerken een belangrijk onderdeel geworden van de algehele koopervaring.

Epson, de grootste POS-printerfabrikant in Europa 1 heeft de reeks compacte mPOS-apparaten uitgebreid met twee nieuwe producten: de TM-m30II en TM-m30II-H. Beide modellen hebben verbeterde functionaliteit, connectiviteit en dankzij het compacte design blijft er meer waardevolle ruimte over op toonbanken. Beide modellen zijn gericht op mensen die werken in speciaalzaken, boetiekjes, kleine restaurants, bars, koffiezaken, delicatessezaken en foodtrucks; de TM-m30II kan zelfs gebruikt worden voor winkels met zelfservice. Beide kassabonprinters bieden ook voordelen voor onafhankelijke softwareleveranciers (ISV) door mPOS-oplossingen te bieden waar u geen omkijken naar hebt en die betrouwbaar en eenvoudig te installeren zijn.

Belangrijkste kenmerken

TM-m30II

 • Voordelig instapmodel (verbeterde versie van zijn voorganger, de TM-m30)
 • Stijlvol, praktisch ontwerp met compact formaat en strakke lijnen
 • Verhoogde afdruksnelheid: 250 mm/sec.
 • Direct afdrukken vanaf alle mobiele apparaten zonder drivers te installeren of updaten
 • Printkop en automatische afsnijder
 • Nieuwe led-pictogrammen voor gebruiksgemak
 • Papierbesparende functionaliteit, met back-feed mogelijkheid en near-end sensor
 • USB, Ethernet en optionele Bluetooth. Alle modellen zijn conform de Duitse fiscale regelgeving via de OT-UH-F30
 • Verticale en horizontale installatieflexibiliteit
 • Eenvoudige papierinvoer en gebruikersinterface

TM-m30II-H (functies van de TM-m30II, plus)

 • 'Sync & Charge' voor aansluiting van een tablet, maakt het mogelijk om de tablet te voeden en gegevens te printen via één enkele kabel.
 • Drie USB A-poorten om randapparatuur (waaronder scanners, toetsenborden en weegschalen) te verbinden met de printer
 • Toegang en bediening van de randapparatuur vanaf toepassingen op het ePOS-apparaat
 • De beproefde en betrouwbare kwaliteit van Epson
 • Intelligente functionaliteit: Server Direct Print (SDP) en Cloud (OMS)

Liam Parry, productmanager bedrijfssystemen, Epson Europe, zegt: “Door onze mPOS-printerreeks uit te breiden en te verbeteren, kunnen kleine retail- en horecabedrijven, van boetiekjes tot foodtrucks, flexibeler worden en iedere dag betere service leveren aan hun klanten. Wij zijn blij dat klanten kunnen profiteren van meer flexibiliteit door de connectiviteitsopties. Daarnaast is ‘Sync & Charge’ voor tablets een erg indrukwekkende functie van de TM-m30II. We hebben de iconische TM-m30 gebruikt om een nog aantrekkelijker model te maken voor het brede publiek.” De TM-m30II en TM-m30II-H zijn beschikbaar vanaf juni 2020

 

1. Grootste POS-printerproducent gebaseerd op zendingen voor FY18 (IDC 2019)

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com