Amsterdam,
14
juni
2019
|
09:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe SureColor SC-S signage-printers komt met vele innovatieve applicaties.

Epson kondigt twee nieuwe signage-printers met hoge productiviteit aan

Epson kondigt de lancering van twee nieuwe SureColor SC-S signage-printers aan, de SC-S60600L en de SC-S80600L. Deze 64-inch printers zijn een uitbreiding op de bekroonde bestaande SureColor SC-S serie en bieden lager totale eigendomskosten (TCO) aan klanten met een hoge productiviteit. De SC-S serie printers bieden klanten een breed aanbod aan applicaties via het Epson Edge Dashboard, waar zij meer dan 250 EMX-profielen kunnen downloaden voor een grote hoeveelheid mediafabrikanten en -soorten.

“De hoeksteen van deze nieuwe industriële printers is de introductie van inktzakken met hoge capaciteit van 1,5 liter,” zegt Chris Davies, productmanager – production LFP. “Dit betekent dat de printers langer aaneengesloten operationeel zijn, waardoor er minder handelingen van de gebruiker nodig zijn en de downtime kleiner wordt. Naast de inktzakken, profiteren de nieuwe modellen bovendien van Epson's gerenommeerde UltraChrome GS3 eco-solvent inkten met belangrijke milieucertificeringen, waaronder GreenGuard Gold en AgBB. Net als alle signage-printers uit de SureColor SC-S serie vergen de nieuwe modellen weinig onderhoud, zijn ze zeer betrouwbaar en makkelijk te installeren.”

De SC-S60600L en SC-S80600L beschikken over Epson PrecisionCore TFP printkoppen en worden geleverd met Epson Edge RIP-software en de LFP Accounting Tool (die nauwkeurige informatie geeft over de kosten per opdracht). 

Epson Edge Print-software is een krachtige tool en rijk aan functionaliteiten, gebruiksvriendelijk en levert een vereenvoudigde, "print-ready" oplossing om bedrijven snel operationeel te krijgen. Bovendien blijft Epson het aanbod beschikbare EMX-bestanden uitbreiden om de afdrukkwaliteit op de meestgebruikte en speciale media te optimaliseren. 

Beide SureColor SC-S serie L-modellen kunnen printen op een groot aantal media, van helder folie en fotopapier tot behang, canvas en vinyl. Ze zijn dus zeer geschikt voor het op grote schaal produceren van signage materialen, borden en displays, verkooppunttoepassingen en billboards, back/front-lit signage en car wrapping.

"We verwachten een sterke interesse vanuit printserviceproviders en signmakers die uiteenlopende bedrijfssectoren en -toepassingen bedienen en die klanten signage, point-of-sale, textiel, interieurontwerp en fine art-producten bieden", zegt Chris Davies. “Gebruikers zullen onder de indruk zijn van de afdruksnelheid, -precisie en -prestaties van deze nieuwe modellen en de overtuigende argumenten om deze technologie aan hun huidige portfolio toe te voegen. Hun klanten zullen op hun beurt onder de indruk zijn van de kwaliteit en doorlooptijd.”

Andere printers die op de stand getoond worden, zijn onder andere de SureColor SC-S60600, SureColor SC-P20000, SureColor SC-F9300, SureColor SC-F6200 en SureColor SC-F2100.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, horloges, smart glasses, sensorsystemen en industriële robots. Epson streeft naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 81.000 werknemers in 85 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken. global.epson.com

Over Epson Europe

Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.830 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2017 een omzet van 1,7 miljard euro. epson.eu

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com