16
september
2014
|
10:27
Europe/Amsterdam

Epson lanceert de SureColor SC-P600 A3+-fotoprinter

Samenvatting
Epson kondigt de introductie aan van de SureColor SC-P600, een snelle, flexibele en gebruiksvriendelijke printer die professionele, kwalitatief hoogwaardige fotoafdrukken maakt in formaten tot A3+.

Amsterdam, 16 september 2014 – Epson kondigt deintroductie aan van de SureColor SC-P600, een snelle, flexibele engebruiksvriendelijke printer die professionele, kwalitatief hoogwaardigefotoafdrukken maakt in formaten tot A3+.

De SureColor SC-P600is het topmodel A3-fotoprinter van Epson die een sublieme kwaliteit koppelt aanhoge productiviteit en superieure draadloze aansluitmogelijkheden in eencompact en betaalbaar pakket. De SureColor SC-P600 biedt de nieuwe UltraChromeHD-inktset en Vivid Magenta-inkt van Epson voor het vervaardigen van afdrukkenvan uitstekende kwaliteit. De nieuwe 9-kleuren UltraChrome HD-inktset kan eenzeer breed kleurenspectrum aan en produceert met 2.84 DMax, de hoogste zwartdichtheid in de industrie1, dieperijke zwarttinten en ultrazachte vloeiende gradaties.

De SureColor SC-P600,die ideaal is voor enthousiaste fotoliefhebbers en semi-professionelefotografen, zal tevens bedrijven aanspreken, zoals architecten, makelaars inonroerend goed en reclame-/ontwerpbureaus, die regelmatig kwalitatief hoogwaardigepresentaties in kleur moeten verzorgen.

De nieuwe printer biedt uitzonderlijke Wi-Fi Direct® draadlozeafdrukvoorzieningen vanaf smartphones, tablets en pc's. Voor het eerst bij eenmonofunctionele Epson A3+-fotoprinter wordt Epson Connect ondersteund. Tevenswordt er ondersteuning voor Google Cloud Print geboden.

De SureColor SC-P600,die is ontworpen voor middellange productieruns, heeft slechts 153 secondennodig om een 11 x 14 inch afdruk te produceren. Dubbel papierpad maaktafdrukken op A3+-formaat mogelijk om een breed scala van foto- enkunstdrukpapier, canvas en dikke media, terwijl de papierrolvoorziening van demachine perfect is voor uiterst indrukwekkende panoramabeelden. Door deinterface met kleurenaanraakscherm van 2,7 inch, die uniek is voor de SureColorSC-P600 in de A3+-sector2, is deze printer gemakkelijk in te stellenen te beheren, zelfs zonder pc.

De SureColor SC-P600 printerzal voor het eerst in Europa worden getoond tijdens Photokina (stand B11, hal 2.2, 16-21 september 2014,Koelnmesse, Keulen). De SureColor SC-P600 printer is verkrijgbaar voor eenadviesprijs van €709 en is verkrijgbaar vanaf eind 2014. (incl. BTW).

Belangrijkstekenmerken:

Nieuwe 9-kleuren UltraChrome HD- en Vivid Magenta-inkttechnologie

Uitzonderlijk breed kleurenspectrum en de hoogste zwartdichtheid van Epson (2.84 DMax op PGPP)

Ondersteunt Epson Connect met Apple AirPrint en Google Cloud Print

Wi-Fi Direct voor direct draadloos afdrukken vanaf smartphones, tablets en pc's

Hoge afdruksnelheid van 153 seconden voor 11x14 inch afdruk op A3+

Groot 2,7 inch kleurenaanraakscherm voor eenvoudige instelling en beheer

Ruim 25,9 ml inktpatroonformaat

Compact formaat: 616 x 369 x 228 mm

Voetnoten

1Vergeleken met de A3+-fotoprinters van concurrenten met een inktset die 6kleuren of meer omvat en beschikbaar zijn per juli 2014

2A3+-fotoprinters met meer dan 6 kleuren, op de markt per juli 2014