Amsterdam,
15
oktober
2020
|
08:30
Europe/Amsterdam

Epson lanceert een nieuwe reeks ervaringsgerichte digital signage-projectoren

Epson, wereldwijd de toonaangevende fabrikant van projectoren1, breidt zijn assortiment van laserprojectoren uit met zes nieuwe modellen die zijn ontworpen om de impact van signage te vergroten en indrukwekkende ervaringselementen aan etalages en displays toe te voegen. De projectoren zijn geschikt voor uiteenlopende commerciële omgevingen, zoals winkels, horeca, musea en attracties.

De nieuwe laserdisplays van Epson combineren krachtige 3LCD-projectie met nieuwe gebruiksvriendelijke software. Zo wordt het eenvoudiger dan ooit om creatieve etalages en displays in te richten voor meer klantbetrokkenheid en interactie.

De nieuwe EB-L250F-, EB-750- en EB-800-modellen beschikken over een laserlichtbron die tot 20.000 uur onderhoudsvrij kan presteren en zijn uitgerust met nieuwe, intuïtieve software, uitgebreide connectiviteit en flexibele installatiemogelijkheden om content vrijwel overal te projecteren. De projectoren kunnen randloos op muren, vloeren, plafonds en zelfs 3D-objecten projecteren, waarmee merken extra creativiteit aan hun etalages en displays kunnen toevoegen om klanten op een positieve manier te verrassen.

“Betrokkenheid stimuleert groei en ervaringselementen stimuleren betrokkenheid,” zegt Joey Watkins, productmanager bij Epson Europe B.V. “Merken zoeken nieuwe manieren om op te vallen en dan is het belangrijk om de bestaande ruimte optimaal te gebruiken en voor duidelijke, relevante content met impact te zorgen. De nieuwe projectoren van Epson bieden innovatieve, ervaringsgerichte signage-oplossingen die betaalbaar, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn.”

“Van het projecteren van actuele berichten, zoals aanwijzingen voor social distancing, tot het onder de aandacht brengen van de nieuwste verkoopacties of het creëren van spannende en mysterieuze ervaringen voor restaurantbezoekers, shoppers, toeristen en attractiebezoekers: de nieuwe projectoren van Epson zullen de interactie tussen klanten, merken en producten verbeteren.”

De reeks omvat modellen met een ultrakorte projectieafstand en een standaard-projectieafstand, waarmee het gemakkelijk en betaalbaar wordt om dynamische content in te zetten en te voorzien in alle signage-behoeften. De projectorreeks heeft een lichtopbrengst die varieert van 2.000 tot 5.000 lumen aan wit en gekleurd licht2, maakt gebruik van de 3LCD-lasertechnologie van Epson en biedt tot 1080p Full HD-resolutie.

De nieuwe EB-L250F-, EB-750- en EB-800-reeks biedt flexibele 360-graden installatie en een volledig spectrum aan connectiviteitsopties, waaronder HDMI, HDBaseT, ingebouwde draadloze verbinding en Miracast3, waardoor de installatie eenvoudig is en een gemakkelijke integratie in de bestaande CMS-infrastructuur mogelijk wordt. Gebruikers kunnen ook twee of meer displays aansluiten en gebruikmaken van de ingebouwde edge-blending om meeslepende omgevingen te creëren of een hele muur te verlichten met één groot beeld. Met de split screen-functionaliteit kunnen gebruikers meerdere invoerbronnen aansluiten om verschillende content tegelijkertijd weer te geven.

De EB-L250F-, EB-750- en EB-800-reeks is compatibel met de Epson Projector Content Manager-software en de Epson Creative Projection app, die samen een complete oplossing bieden voor contentbeheer en het maken van content op maat.

Met de Epson Projector Content Manager-software kunnen gebruikers afspeellijsten maken met foto's, video's, vormfilters en effecten die kunnen worden ingepland en opgeslagen op een extern opslagapparaat, voor het rechtstreeks op de projector afspelen van draadloze content.

Epson Creative Projection biedt eenvoudige toegang tot een keur aan creatieve elementen, waarmee gebruikers content op maat kunnen maken met een combinatie van video's, foto's, tekst en vooraf ingestelde filters, of nieuwe content kunnen uploaden voor unieke effecten. De Epson Creative Projection-app is compatibel met iOS-apparaten en biedt geavanceerde functionaliteiten zoals beeldafstelling, puntcorrectie en de mogelijkheid om rechtstreeks vanaf het apparaat te projecteren.

De nieuwe projectoren bouwen voort op het succes van de onlangs gelanceerde EB-W70 en EB-W75 mini laser signage-projectoren. Deze lichtgewicht, compacte en draagbare projectoren van 2,7 kg zijn speciaal ontworpen voor boetiekwinkels en ervaringsomgevingen. Met een short-throw-verhouding van 1,04:1, 360 graden projectie en een strak, modern ontwerp in zowel zwart als wit, passen de EB-W70 en EB-W75 naadloos in een verscheidenheid aan decorstijlen. De ingebouwde Bluetooth® -connectiviteit en HDMI-verbinding maken eenvoudig streamen en het delen van creatieve content mogelijk.

De EB-800-reeks is vanaf oktober verkrijgbaar, de EB-750-reeks vanaf november en de EB-L250F-reeks vanaf december. Alle modellen zijn verkrijgbaar in wit en zwart. Zie onderstaand overzicht met de specifieke modelnummers en bijbehorende adviesprijzen.

  • EB-L250F (wit) / EB-L255F (zwart) - prijs nog niet bekend
  • EB-750F (wit) / EB-755F (zwart) - € 1.999 (excl. BTW)
  • EB-800F (wit) / EB-805F (zwart) - € 2.999 (excl. BTW)

 

1 Epson is wereldwijd het nummer 1 projectormerk voor zowel waarde als volumeaandeel. Futuresource 2019.
2 Kleurhelderheid (colour light output) in de helderste modus, gemeten door een extern laboratorium in overeenstemming met IDMS 15.4. De kleurhelderheid is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.
3 Specificaties en connectiviteit verschillen per model. Bezoek www.epson.eu voor gedetailleerde specificaties.
Boilerplate

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com