Amsterdam,
14
mei
2020
|
09:00
Europe/Amsterdam

Epson lanceert ReadyPrint printplannen in Nederland

Klanten kunnen tot 90% op hun printkosten besparen met Epson’s ReadyPrint

Epson Nederland heeft ReadyPrint gelanceerd, de eerste abonnementsdienst van Epson voor de consumentenprinters met cartridges en EcoTank-modellen. Terwijl Nederland zich aanpast aan thuisonderwijs en thuiswerken, kunnen klanten met ReadyPrint tot 90% op hun printkosten besparen1. Bovendien wordt nieuwe inkt direct aan huis geleverd wanneer dat nodig is2.

ReadyPrint Flex is beschikbaar voor Epson WorkForce- en Expression Home-printers. Er zijn drie printplannen beschikbaar, elk passend bij een verschillende printbehoefte. Het goedkoopste Flex printplan kost slechts €1,99 per maand. Met ReadyPrint Flex kiezen klanten een vast aantal te printen pagina's per maand (€1,99 voor 30 pagina's, €2,99 voor 50 pagina's of €4,99 voor 100 pagina's), waarbij ongebruikte pagina’s gedurende twee maanden kunnen worden meegenomen.

Wanneer klanten liever helemaal geen cartridges meer gebruiken, kunnen ze kiezen voor de EcoTank-printers van Epson door een van de ReadyPrint EcoTank3 printplannen af te nemen. Deze variëren van een vast aantal pagina's per maand tot onbeperkt printen. Er zijn drie verschillende printplannen beschikbaar voor zowel zwart-wit als kleurenprints, allemaal inclusief het gebruik van een EcoTank-printer. De prijzen zijn gebaseerd op maandelijkse printvolumes en beginnen bij slechts €6,99 per maand voor 300 zwart-witprints, tot €14,99 voor onbeperkt printen in kleur. Als hun printbehoeften veranderen, kunnen klanten wisselen van abonnementsvorm.

Met een ReadyPrint Flex en ReadyPrint EcoTank printplan monitort de printer zelf de inktniveaus en wordt nieuwe inkt automatisch en rechtstreeks naar het door de klant opgegeven adres gestuurd. Zo hoeven klanten zich nooit zorgen te maken dat ze zonder inkt komen te zitten.

“De kosten van inkt en het ongemak wanneer de inkt op is wanneer je het echt nodig hebt, zou nooit een probleem mogen zijn voor onze klanten, laat staan in deze onzekere tijden,” zegt Melvin Roos, Head of Sales Nordics & Benelux bij Epson Europe. “Met ReadyPrint willen we dichter bij onze klanten staan, hen helpen geld te besparen en ze de gemoedsrust en voordelen bieden van inkt die rechtstreeks aan huis wordt geleverd.”

Nederland is het eerste land waar ReadyPrint gelanceerd is en Epson heeft voor deze wereldwijde primeur nauw samengewerkt met BCC. “Wanneer een nieuwe dienst zoals ReadyPrint wordt geïntroduceerd, dan is het belangrijk om in die eerste weken snel te kunnen schakelen om eventuele kinderziektes in de processen en systemen te signaleren en corrigeren. BCC heeft zich als partner van Epson door de jaren heen bewezen over dergelijk aanpassingsvermogen te beschikken. Daarnaast beschikt BCC over een winkelformule en gekwalificeerd winkelpersoneel om een nieuw concept als ReadyPrint goed te introduceren en in de winkels professioneel te ondersteunen.”, vervolgt Melvin Roos.

“In ons streven consumentenoplossingen te bieden die het leven leuker, makkelijker en slimmer maken zagen we onmiddellijk het potentieel van Epson ReadyPrint. We hebben de kennis en ervaring van onze mensen dan ook ingezet om deze belangrijke introductie, in samenwerking met Epson, probleemloos te laten verlopen.’, zegt Henk van Hattem, Director Category Management bij BCC.

Na de geslaagde pilot met BCC wordt ReadyPrint nu uitgerold naar alle andere grote retailers en online spelers waardoor ReadyPrint snel breed beschikbaar zal zijn in Nederland.

Om consumenten te helpen nog meer kosten te besparen in deze moeilijke tijd, is de maandelijkse dienst ReadyPrint Flex de eerste drie maanden gratis. De actie loopt tot 31 juli 2020 en is geldig voor klanten die zich binnen 14 dagen na aankoop registreren. 

Abonneren op ReadyPrint kan eenvoudig op www.epson.nl/readyprint. Ook kunnen klanten voor aanvullende informatie en alle ReadyPrint printplannen terecht bij een van de vele BCC filialen.

 

download
1. Zie www.epson.eu/readyprint voor meer informatie over de berekening van de kostenbesparingen
2. Dienstverlening door Epson Subscription Europe BV.
3. Voor ReadyPrint EcoTank gelden eenmalige activatiekosten. De inkt van de eerste maand is inbegrepen.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com