Amsterdam,
06
september
2019
|
09:00
Europe/Amsterdam

Epson lanceert veelzijdige en betaalbare 4K PRO-UHD projectoren voor het hele gezin op de IFA 2019

Combinatie van bioscoopkwaliteit, eenvoudige installatie en een groot scherm, ideaal voor thuisgebruik

Epson lanceert twee betaalbare thuisbioscoopprojectoren (EH-TW7000 en EH-TW7100) op IFA 2019, geweldig voor het bekijken van 4K 1  content.

De scherp geprijsde EH-TW7000 en EH-TW7100 maken eenvoudig verbinding, waardoor het gemakkelijk is om 4K 1 content te bekijken vanaf een blu-ray speler, settopbox, gameconsole of streamingapparaat (inclusief Amazon Fire TV en Roku streamingstick) via de HDMI-poorten van de projectoren.

De EH-TW7000 en EH-TW7100 projecteren een beeld tot 500-inch en bieden daarmee de ware bioscoopervaring. Dankzij de 4K PRO-UHD-technologie 1  is het eenvoudig om een helder en levendig beeld te verkrijgen, dat verder kan worden verbeterd met de instelbare HDR-instellingen. Zelfs in goed verlichte omgevingen bieden beide modellen een hoge helderheid van 3.000 lumen en leveren een scherp beeld met duidelijk gedefinieerde schaduweffecten en diepe zwarttinten.

De EH-TW7100 beschikt over twee ingebouwde 10W-luidsprekers t.b.v. een snelle, alles-in-één installatie. De projector is d.m.v. bluetooth ook eenvoudig te gebruiken in combinatie met soundbars en externe luidsprekers. Door de lange levensduur van de lamp van maar liefst 5.000 uur, wat gelijk staat aan één film per dag gedurende zeven jaar, is de projector ook erg duurzaam  2 .

Ben White, productmanager bij Epson Europe, zegt: “Onze nieuwe reeks betaalbare 4K 1 projectoren zijn voor gezinnen die het bioscoopgevoel willen ervaren met films, tv, gaming en online content, zonder kwaliteitsverlies. Met een enorme toename van het aantal gezinnen en personen dat gebruik maakt van streaming-apparaten en toegang tot televisie op basis van een abonnement, is het belangrijk om een projector te hebben die compatibel is met uiteenlopende apparaten en die eenvoudig is in te stellen voor ieder gezinslid. Beide modellen zijn duurzaam en bieden waar voor uw geld vanwege de lamp die ontwikkeld is voor veel en langduring gebruik.”

De EH-TW7000 en EH-TW7100 zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2019. De projectoren zullen te zien zijn tijdens IFA 2019 in Berlijn, van 6 t/m 11 september, standnummer 103, hal 21. Op de stand zijn ook diverse andere nieuwe producten te bewonderen, zoals EF-100W/B en EH-LS500W/B projectoren.

Belangrijkste kenmerken van de EH-TW7100:

 • Scherm tot 500 inch
 • 4K PRO-UHD 1
 • HDR10 en HLG (18 Gbps)
 • HDR bereik van 100 tot 10.000 nit
 • 3LCD-technologie
 • Even hoge witte en gekleurde lichtopbrengst: 3.000 lumen
 • Dynamische contrastverhouding tot 100.000:1 (alleen bij EH-TW7100)
 • Detailversterking
 • Lichtbron met lange levensduur – bekijk iedere dag een film op het grote scherm gedurende de komende zeven jaar 2
 • Twee jaar garantie
 • Drie jaar of 3.000 uur garantie op lamp
 • 2x ingebouwde luidsprekers van 10 W (alleen EH-TW7100)
 • 2x HDMI-ingang

 

1. 4K Enhancement Technology verschuift elke pixel diagonaal om zodoende de Full HD-resolutie te verdubbelen. De resolutie is Full HD in 3D-modus.
2. Gebaseerd op het dagelijks kijken van een film met een gemiddelde duur van 1 uur en 45 minuten en de lamp die in de Eco-modus staat.
Boilerplate

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com