Amsterdam,
21
april
2020
|
10:00
Europe/Amsterdam

Epson lanceert zijn kleinste en meest betaalbare grootformaat printer

Ideaal voor ervaren professionals, ondernemers en startups die werken vanuit huis, kleine kantoren en afgelegen locaties

Epson kondigt zijn meest betaalbare en kleinste grootformaat printer aan in zijn reeks gespecialiseerde T-serie printers. De nieuwe 24-inch SureColor SC-T2100 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals als architecten, ingenieurs, docenten en designers. Het robuuste en lichtgewicht ontwerp maakt de printer ideaal voor thuiswerken, kleine studio's, klaslokalen of afgelegen locaties als bouwplaatsen.

De draadloze printer kan op een bureau of op zijn eigen standaard worden geplaatst en dankzij het ruimtebesparende, stapelbare ontwerp kan hij makkelijk worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Met de nieuwe 24-inch printer kan een breed scala aan professionele documenten worden geproduceerd, zoals posters, presentaties, CAD-tekeningen en architectonische en technische ontwerpen. De Epson UltraChrome XD2-pigmentinkten zorgen voor duurzame archiefprints met schitterende kleuren en scherpe lijnen op vrijwel elk papiersoort, voor zowel binnen- als buitengebruik.

Dankzij de unieke auto-switching-functionaliteit kan de printer wisselen tussen grootformaat rolpapier en losse vellen A4/A3 papier, zonder dat de gebruiker de printer hoeft aan te raken, ideaal voor kleine bedrijven die uiteenlopende printbehoeften hebben in een beperkte werkruimte.

“De SureColor SC-T2100 is ideaal voor professionals, ondernemers en startups die draadloos nauwkeurige en levendige prints willen maken vanaf pc, tablets en smartphones,” zegt Henk Geesink, Regional Sales Manager Commercial & Industrial Nordics & Benelux. “Het compacte design maakt hem perfect voor kleine retailers, onderwijsinstellingen, ingenieurs, ontwerpers en architecten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en kostenbesparende printer, hoeft u niet verder te zoeken.”

De Epson PrecisionCore MicroTFP-printkoptechnologie en Nozzle Verification Technology kunnen automatisch de staat van de printkoppen detecteren en aanpassen. De printer biedt hoge printsnelheden voor nauwkeurige A1-formaat prints in 43 seconden, met precieze details en commerciële betrouwbaarheid. Dankzij de geïntegreerde draadloze en Wi-Fi Direct-connectiviteit kunnen architecten en designers naadloos printen vanaf tablets en smartphones. Of ze gebruiken het nieuwe 4,3-inch LCD-kleurentouchscreen met eenvoudige en intuïtieve menu’s en navigatie.

De SureColor SC-T2100 is verkrijgbaar vanaf mei 2020 voor een verkoopadviesprijs van € 649 (ex. BTW).

Belangrijkste kenmerken

 • Afmetingen in print stand – 970(B) x 505(D) x 230(H) cm
 • Gewicht – 27 kg
 • Printsnelheid – A1 in slechts 43 sec.
 • Resolutie – tot 2400x1200 dpi
 • Media – rol: 329 tot 610 mm (2 inch core) / losse vellen: A4/A3 (210 tot 610 mm)
 • Mediadikte – rol: 0,05 tot 0,21 mm / Losse vellen: 0,12 tot 0,27 mm
 • Pigment intken – CYM: 26 of 50 ml / K: 50 of 80 ml
 • Connectiviteit – Super speed USB, 10/100/1000BASE-TX, IEEE802
 • Printtaal – ESC/P, Raster HP-GL2, HP RTL
 • Geheugen – 1GB (hoge snelheid vertaling voor print)
 • Opties – Stapelbak, mobiele standaard, rolspindel
 • Software (CD) - Windows Install Navi - Printer driver – Epson Net Setup – Epson Net Print – Epson Net Config - Epson Software Updater - LFP Print Plug-in voor Office – EPSON-handleidingen, Mac Setup Navi
 • Software (WEB) – Windows Install Navi Firmware Updater, HDI Driver, Copy Factory, Epson Net Setup Manager Mac Install Navi - Printer driver – Epson Net Config - Epson Software Updater - Uninstaller – EPSON-handleidingen, Firmware Updater Linux Printer driver

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com