Brøndby,
16
September
2019
|
11:13
Europe/Amsterdam

Udvid dine forretningsmuligheder med udskrivning i høj kvalitet på et utal af gaver og kampagnevarer.

Epson lancerer sin første 24" farvesublimeringsprinter, SureColor SC-F500

1. august 2019 – Epson har lanceret den nye SC-F500, en 24" farvesublimeringsprinter, der er udviklet til at hjælpe reklamevirksomheder, fotolaboratorier, tøjproducenter og kopicentre med at øge kundernes valgmuligheder gennem fleksibel udskrivning i høj kvalitet. Uanset om det gælder produktion af trykte mobilcovers, krus, musemåtter, T-shirts eller puder, giver SC-F500 mindre virksomheder hurtige produktionstider, pålidelighed og lave samlede ejeromkostninger (TCO), og den kræver ingen specialistviden at opsætte, betjene eller vedligeholde.

SC-F500 udgør en del af Epsons komplette udskrivningsløsninger, som omfatter blæk, software og papir, der alle er designet til at fungere perfekt sammen. SC-F500 er bygget med brugervenlighed, produktivitet og effektivitet i tankerne for at holde virksomheder fleksible og lydhøre over for kundernes behov. Dette opnås via funktioner, der supplerer Epsons etablerede farvesublimeringsteknologi, herunder:

  • Genopfyldelig blækløsning (140 ml flasker kan bruges selv ved udskrivning)
  • Wi-Fi-tilslutning (Epsons første i farvesublimeringssortimentet)
  • Automatisk skift af medier (skift nemt mellem enkeltark og rullemedier)
  • Epsons regnskabsværktøj til storformatprintere (til at beregne udskrivningsomkostninger korrekt)
  • Hovedbeskyttelse (til forebyggelse af støv)
  • 4,3" touchskærm (til nem betjening)

 

Neil Greenhalgh, produktchef i Epson Europe, siger: "Vi er stolte over at kunne tilbyde denne farvesublimeringsprinter, der vil åbne nye muligheder for mange mindre virksomheder. Dette er den første 24" printer i vores farvesublimeringssortiment. Det mest givende for os er at finde ud af, hvor mange anvendelser der faktisk støttes af SC-F500 - det sortiment af gaver og reklameartikler, der kan produceres, er virkelig imponerende. Vi har også store forventninger til, at vores nye og forbedrede funktioner, herunder den genopfyldelige blækløsning, vil holde virksomheder i gang længere og med kun få indgreb fra brugerne. Det må være en fordel for små, ambitiøse virksomheder, der vil opnå en konkurrencemæssig fordel uden at skulle ansætte specialistmedarbejdere." SureColor SC-F500 kan leveres fra oktober.

Om Epson

Epson er en global teknologisk leder, dedikeret til at forbinde mennesker, ting og information med virksomhedens originale, effektive, kompakte og præcise teknologier. Med et line-up, som strækker sig fra inkjetprintere og digitale printsystemer til 3LCD projektorer, ure og industrielle robotter, er virksomheden fokuseret på at fremme innovationer og overgå kundernes forventninger til inkjet, visuel kommunikation, bærbart udstyr og robotter.

Med den japanskbaserede Seiko Epson Corporation i spidsen har Epson Group mere end 76.000 medarbejdere i 87 virksomheder verden over og er stolte over at kunne bidrage til det globale miljø og til de samfund, gruppen opererer i. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., Amsterdam, er gruppens regionale hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Epson Europe opnåede med sine 1.830 ansatte i regnskabsåret 2017 en omsætning på 1.7 milliarder euro. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com