Brøndby,
01
Oktober
2019
|
08:30
Europe/Amsterdam

Epson lancerer sine første 12-farve fotoprintere og proofere

SureColor SC-P7500- og SC-P9500-storformatprintere giver exceptionel kvalitet og alsidighed på tværs af mange programmer

1 . oktober 2019 - Epson har lanceret sine første 12-farve storformatprintere, der giver den største farveskala nogensinde med Pantone-dækning på 99 % 1 . SureColor SC-P7500 (24") og SC-P9500 (44") er ideelle for kunstnere og fotografer, idet de tilbyder nøjagtig gengivelse til professionel proofing og hurtigt gennemløb til produktion i stor volumen. De to storformatprintere suppleres af Epsons nyudviklede UltraChrome Pro12-blæksæt med K3-teknologi, der bruger de to typer sort blæk samtidig og omfatter orange, grøn og violet, hvilket giver brugeren imponerende farvenøjagtighed. Disse to modeller i P-serien er udviklet til en række forskellige anvendelsesområder, bl.a.:

Professionelle fotografer og kunstproduktion, som kræver den højeste udskrivningskvalitet for at gøre deres kunst mere salgbar til den kræsne køber. Ud over 12-farve blæksæt bruger Epsons egendesignede, avancerede printhoveder op til 800 dyser til hver farve, så der opnås nøjagtig prikplacering, og trykfejl elimineres. De kombinerer højhastighedsproduktion med kvalitet takket være μTFP12-printhovedet med en opløsning på 300 dpi og 12 kanaler. Der opnås også en fordel på billeder med jævne gradueringer og nøjagtig teksturgengivelse. Dybere sort opnås ved hjælp af sort forbedringsteknologi til overmaling, hvilket resulterer i endnu mere iøjnefaldende og dramatiske trykte billeder. For dem, der sætter pris på ægte kreativ frihed og har brug for at udskrive på en bred vifte af medier, understøtter SC-P7500 (24") og SCP9500 (44") kunstpapir, lærreder, fotopapir m.m. Til emballage- og kontraktproofere, som har brug for præcision, har Epson hævet industristandarden for proofing.  Med farvemålings-, kontrol- og korrektionsteknologier kan brugere arbejde med større effektivitet og mere tryghed. En valgfri SpectroProofer med fotospektrometer fører til hurtigere og mere nøjagtig farvemåling, og den indbyggede proofingfarvekontrol er fuldt automatiseret. Resultaterne er kort sagt fuldkommen forudsigelige.

Marc Boehmer, der er produktchef for Pro-fotoprintere hos Epson Europe, siger: "For at kunne producere produkter, der er virkelig innovative, er vi nødt til at lytte til, hvad vores kunder har brug for, og hvad de ikke har brug for. Det giver os mulighed for at skabe printere uden overflødig teknologi - og fokusere på det, der betyder mest for de personer, der bruger dem, hver dag. Med dette i tankerne mener jeg, at vi har opnået noget særligt, der giver vores brugere større kreativ frihed og nye potentielle forretningsmuligheder." Han tilføjer: "At kunne tilbyde 12-farve fotoprintere er en virkelig nyhed for os hos Epson. Dette suppleres yderligere med imponerende printhastigheder, flot outputkvalitet og et brugervenligt interface. Alt er designet til at fungere i perfekt harmoni som en totalløsning - printer, blæk, materialer, software og support." SureColor SC-P7500 og SC-P9500 vil være tilgængelig fra december 2019.

1. PANTONE® tilhører Pantone LLC. 99 % farveskaladækning af PANTONE FORMULA GUIDE's belagte palet baseret på Epson Proofing Paper White Semimatte udskrevet med en printerdriver fra Epson ved 2400 × 1200 dpi og originalt blæk fra Epson. PANTONE®-dækning kan variere, når der udskrives under andre forhold.

 

Om Epson

Epson er en globalt ledende teknologivirksomhed, som er dedikeret til at være uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden er fokuseret på at skabe innovation og overgå kundernes forventninger inden for inkjet, visuel kommunikation, bærbare produkter og robotter. Epson er stolt over sit bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og over sine bestræbelser på at realisere United Nations' Sustainable Development Goals.

Ledet af det japanskbaserede Seiko Epson Corporation skaber Epson Group på verdensplan et årligt salg på mere end JPY 1 billion. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med en arbejdsstyrke på mere end 1.968 ansatte var Epson Europes salg for finansåret 2017 på mere end Euro 1,7 mia. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com