Bucureşti,
06
Februarie
2018
|
09:00
Europe/Bucharest

Designul cu nivel redus de zgomot vizual al LightScene EV-100 se armonizează cu mediile de expunere selecte

Epson lansează videoproiectorul WXGA de 2.000 de lumeni pentru semnalistică

8 februarie 2018 – Epson lansează seria de videoproiectoare LightScene EV-100 extinzându-și astfel gama de echipamente destinate semnalisticii și iluminării. Videoproiectorul are rezoluție WXGA și o luminozitate de 2.000 de lumeni putând fi utilizat ca proiector sau ca reflector.

 

Disponibil în alb sau negru, EV-100 îmbină designul elegant cu un nivel redus de zgomot vizual, fiind ideal pentru mediile vizuale selecte, precum saloanele de expoziție cu vânzare, vitrinele magazinelor, expozițiile muzeale și galeriile de artă, unde se dorește un minimum de dezordine vizuală. Acesta poate fi utilizat pentru furnizarea de informații, redarea de clipuri video sau proiectarea modelelor în mișcare și chiar pentru proiectarea imaginilor de tip mapping pe obiecte mici.

Leon Mclean, manager de produs la Epson Europe, declară, „LightScene EV-100 este un prim pas făcut de Epson spre un model cu totul nou de proiectoare și reprezintă o completare excelentă a gamei noastre de soluții pentru semnalistica cu sursă de lumină laser. Sunt foarte mulțumit de designul elegant și discret din punct de vedere vizual, care nu compromite performanța, adaptabilitatea sau fiabilitatea.”

Tehnologia laser permite o varietate mare de opțiuni de montare pentru EV-100, pe tavan, pe podea sau atașat la o șină de iluminat¹, putând proiecta din orice unghi, fără a fi necesară instalarea sau configurarea specializată. De asemenea, poate proiecta în modul portret, iar prin alăturarea mai multor echipamente se pot realiza proiecții de mari dimensiuni, fără margini.

LightScene EV-100 este livrat cu software-ul Projector Content Manager de la Epson, care permite încărcarea cu ușurință a unei singure sau a mai multor liste de redare de pe un card SD și modificarea acestora cu ajutorul telecomenzii, fără a face necesară utilizarea unui calculator. Software-ul permite, de asemenea, adăugarea de efecte, inclusiv filtre de formă și de culoare, pentru a permite imagini colorate, precum și pentru a crea și edita liste de redare, orare și filtre personalizate.

La fel ca în cazul tuturor proiectoarelor laser Epson, EV-100 oferă fiabilitate fără întreținere, testată, cu o structură etanșă, fără filtru, pentru a spori rezistența la praf, și o garanție de 20.000 de ore sau de cinci ani.

LightScene EV-100 va fi disponibil începând cu luna iunie 2018.

Caracteristici-cheieEV-100EV-105
Culoare carcasăAlbNegru
Sursa de lumină laser oferă performanță fără întreținere pentru 20.000 de ore, cu o garanție de cinci ani.
Rezoluție WXGA pentru claritate și lizibilitate
Calitate excepțională a imaginii cu tehnologia 3LCD de la Epson
Raport de contrast dinamic de peste 2.500.000:1
Luminozitate pe culoare de 2.000 de lumeni
Structura etanșă fără filtru sporește rezistența la praf pentru o fiabilitate excelentă
Dimensiunea de afişare scalabilă de 30-133 inci asigură proiecții atractive, lizibilitate facilă și adaptabilitate excelentă
Acesta poate fi rotit la 360 de grade în orice direcție și acceptă proiecția în modul portret pentru o flexibilitate completă a montării
Conectarea unei cartele SD permite redarea de conținut fără o conexiune la PC.
Capacitatea de conectare în rețea prin cablu LAN (RJ45) permite controlul prin browser de internet sau iProjection
Poate fi efectuată programarea unei singure sau a mai multor liste de radare pentru utilizare pe parcursul întregii zile, care pot fi operate ușor cu ajutorul telecomenzii
Software-ul Projector Content Manager de la Epson permite crearea și editarea de liste de redare, orare și filtre personalizate
Funcția dispozitiv de control OSD permite reglarea setărilor proiectorului cu ajutorul unui browser sau a unui dispozitiv inteligent.
Proiectarea 3LCD elimină efectul de curcubeu care poate fi observat la proiectoarele DLP cu un cip
Modul reflector permite utilizarea EV-100 ca pe un reflector tradițional
Efecte de suprapunere care includ filtre de formă și de culoare, pentru a permite imagini colorate și neregulate

1. Suporturile pentru podea și șinele de iluminat vor fi disponibile ca opțiuni care pot fi achiziționate.