21
Augusti
2019
|
12:46
Europe/Amsterdam

Epson lanserar den kommersiella fotoskrivaren SureLab SL-D800

Epson lanserar den kommersiella fotoproduktionsskrivare SureLab SL-D800, som har utvecklats för fotobutiker och andra som vill utöka sin tryckeriverksamhet, men som vill hålla nere miljöpåverkan. SureLab SL-D800 passar perfekt för fotoproduktion, fristående fotobutiker, evenemangsfotografer, minilabb, kopieringsbutiker och självbetjäningsterminaler, samt företag som behöver skriva ut högkvalitativa, blandade utskriftsjobb på olika medier och i olika format.

SL-D800 har utformats för att passa en mängd olika medier och har stöd för glossy, lustre och matt papper på rullbredder mellan 89 och 210 mm och längder från 50 till 1 000 mm. Skrivaren har en produktionshastighet på 360 (15 x 10 cm) foton per timme (PPH) och hög utskriftskvalitet, med bred färgskala, djup svärta och fantastisk glans.

SureLab D800 är enkel att underhålla och är därför billig i drift. Detta gör dessutom att produktiviteten ökar och att användarna kan erbjuda sina kunder mer konsekvent och pålitlig service. Energiförbrukningen och bullernivån har också minskat märkbart tack vare avancerad värme- och fläkthantering i standbyläge.

”SureLab SL-D800 bygger på sin föregångare SL-D700:s framgångar och alla förbättringar är gjorda utifrån kundernas behov”, säger Richard Garp, Business Account Manager, Commercial & Industrial Printing Solutions på Epson Sverige. ”SL-D800 är kompakt (samma storlek som SL-D700), tålig och byggd för snabba, flexibla och högkvalitativa kommersiella fotoutskrifter. Den har robust design och passar på ett smidigt sätt in i arbetsmiljön tack vare det kraftiga utskriftsfacket och den förbättrade spindeldesignen. Dessutom kortas eventuella driftstopp avsevärt eftersom rullen är enkel att byta i två steg. Det är en stor fördel för våra användare att kunna erbjuda denna kompletta lösning, eftersom vi även tillhandahåller Epsons bläck, papper och programvara, vilket sparar värdefull tid jämfört med att ha flera leverantörer. Den är ett välkommet tillskott till SureLab-sortimentet.”

Om Epson

Epson är ett globalt ledande teknikföretag med målet att sammanföra människor, information och annat genom egenutvecklade effektiva och kompakta precisionstekniker. Med ett sortiment som omfattar såväl bläckstråleskrivare och digitala utskriftssystem som 3LCD-projektorer, armbandsur och industrirobotar fokuserar företaget på att främja innovation och att överträffa kundernas förväntningar inom bläckstråleskrivare, visuell kommunikation, bärbar teknik och robotteknik