Høvik,
19
September
2019
|
14:29
Europe/Amsterdam

Epson lanserer Expression-alt-i-ett-fotoskriverne

Enestående bildeutskrift, hjemme

Epson lanserer Expression-alt-i-ett-fotoskriverne som skriver ut enestående bilder med seks fargeblekk på opptil A4 (XP-8600-serien) og A3 (XP-970), med et brukervennlig grensesnitt. Disse modellene er tilgjengelige fra september 2019.

XP-8600-serien og XP-970 er en flott løsning for ambisiøse fotoentusiaster som ønsker en alt-i-ett-skriver som kan skrive ut enestående bilder. Begge modellene tilbyr mobil utskrift og har plassbesparende og stilig design som passer inn i ethvert hjem. Det forbedrede brukergrensesnittet gjenspeiler hvordan folk skriver ut, og gjør det enkelt for brukerne å navigere direkte i skriverens funksjoner.

Claria Photo HD-blekk i seks farger kan skrive ut holdbare og glansede bilder profesjonelt utseende som kan vare i opptil 300 år i et fotoalbum 1 . Det er enkelt å skrive ut bilder direkte fra et minnekort med den store 10,9 cm-berøringsskjermen. Brukeren kan skrive ut på egnede CD-er og DVD-er og en rekke ytterligere medier, inkludert tykkere fotopapirer (XP-970 kan skrive ut på opptil A3) ved bruk av innmatingen for spesialmedier på baksiden.

Disse alt-i-ett-skriverne med Wi-Fi og Wi-Fi Direct gir brukerne frihet til å skrive ut når og hvor de ønsker. De fungere sammen med Epsons gratisapper, som gjør det enkelt å skrive ut bilder og dokumenter direkte fra smarttelefoner og nettbrett 2 .

XP-8600-serien og XP-970 tilbyr mange brukervennlige og praktiske funksjoner, inkludert automatisk tosidig utskrift på A4, motorisert utskuff og automatisk påslåing. Skriverne har to frontmatede papirskuffer (A4- og fotostørrelse) for å gjøre det enkelt å veksle mellom oppgaver.

Mohamed Musa, produktsjef i Epson Europe, sier: «Fotoentusiaster vil ha fleksibilitet til å skrive ut bilder hjemme som samsvarer med kvaliteten på speilreflekskameraet. XP-970 og XP-8600-serien er en fantastisk løsning da de seks fargeblekkene gir enestående bilder som varer lenge. Som alt-i-ett-skrivere med et moderne brukergrensesnitt er de også perfekte for hele familien med våre gratisapper for mobil utskrift som gjør det enkelt å skrive ut direkte fra smarte enheter.»

XP-970 og XP-8600-serien er tilgjengelig fra september 2019, med pris fra EUR XX til EUR XX.

 • Nøkkelfunksjoner
 • Kompakt, plassbesparende design
 • Brukervennlig grensesnitt
 • Separate Claria Photo HD-blekk
 • Mobil utskrift2 fra nesten hvor som helst
 • Wi-Fi, Wi-Fi Direct
 • 10,9 cm berøringsskjerm
 • Minnekortspor
 • CD/DVD-utskrift
 • Tosidige A4-utskrifter
 • To papirskuffer og innmating av spesialmedier på baksiden (XP-970 opptil A3)
 • Automatisk påslåing
 • Motorisert utskuff

1. Bestandighetsbaseringer basert på akselerert testing av utskrift på spesialmedier, oppbevart i arkiveringslommer i album. Faktisk utskriftstabilitet varierer med medium, bilde, visningsforhold, lysintensitet, luftfuktighet og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke for holdbarheten til utskriftene. 2. Epson iPrint og Epson Creative Print krever trådløs forbindelse og utskriftsappene fra Epson. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-cloud krever tilkobling til internett. Hvis du vil ha mer informasjon om språk og enheter som støttes, kan du gå til www.epsonconnect.eu

 

Om Epson

Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, klokker og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 81 000 ansatte fordelt på 85 selskaper rundt om i verden og er en stolt stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

 https://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1 830 ansatte, og hadde en omsetning på 1,7 milliarder euro i regnskapsåret 2017. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050 

http://eco.epson.com/