Høvik,
05
Februar
2019
|
10:40
Europe/Amsterdam

Epson lanserer projektor med 3600 lumen og WUXGA-oppløsning for digitale plakater.

Den hvite EB-U50 har diskret design, enkel installasjon og betjening og er ideell for butikkmiljøer, gallerier og museer

5. februar 2019 – Epson har lansert sin EB-U50 plakatprojektor som utfyller nåværende serie. Den har lave totale eierkostnader (TCO), utformingen er plassbesparende og diskret og den passer sømløst inn i de fleste miljøer, slik at besøkende ikke blir forstyrret av teknologien bak.

Den kan brukes til å fange publikums oppmerksomhet med belysning og projisering på nær sagt alle overflater og er ideell for vindusutstillinger eller utstillingsrom i butikker, dynamisk eller eksperimentelt innhold for digital kunst, kommersielle plakater, dekor, utdanningsinstitusjoner eller forretningspresentasjoner.

EB-U50 gir fleksibel plassering og kan projisere fra mange ulike vinkler. Den kan festes til en lysskinne, monteres i taket eller plasseres frittstående på gulvet 1 . I tillegg til at EB-U50 kan roteres 360 grader horisontalt og 30 grader vertikalt, kan den også snus så den projiserer i stående format.

Leon Mclean, produktsjef for visuelle instrumenter hos Epson Europe, sier: «EB-U50 er et velkomment tilskudd til vårt utvalg av løsninger for laserplakater. Den rene, hvite designen uten kanter klarer å være både elegant og praktisk. EB-U50s allsidighet og pålitelighet gir også brukeren mange monteringsalternativer og «monter-og-glem»-trygghet.»

Projektoren leveres med Epson Projector Content Manager-programvare for rask og enkel konfigurasjon uten spesialutdannede installatører. Avspillingen er PC-fri (med innebygd Wi-Fi) via USB-stasjon, og kan endres ved hjelp av fjernkontrollen. EB-U50 leveres også med flerprojeksjonsfunksjoner som gir mulighet for kantblanding, visning av skalerte bilder, justering av flere projiserte bilder og synkronisert avspilling.

1. Gulvstativ og lysskinne kan kjøpes separat.

 

Om Epson

Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, klokker og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 81 000 ansatte fordelt på 85 selskaper rundt om i verden og er en stolt stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

 https://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1 830 ansatte, og hadde en omsetning på 1,7 milliarder euro i regnskapsåret 2017. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050 

http://eco.epson.com/