Søborg,
31
August
2018
|
10:00
Europe/Amsterdam

Epson løfter sløret for tre PRO-UHD-projektorer på IFA

En vinderkombination af visuelle teknologier leverer tilsammen den ultimative hjemmebiografoplevelse

Epson lancerer en trio bestående af nye hjemmebiografprojektorer til filmentusiaster, hvor billedkvaliteten er i højsædet (EH-TW7400, EH-TW9400, EH-TW9400W), på IFA 2018, Berlin, hal 21, stand 103. Disse økonomiske projektorer med gode tilslutningsmuligheder og nem opsætning sikrer, at forbrugerne kan få glæde af den store skærmoplevelse og 4K-indhold.

Epson har grupperet sine visuelle teknologier under fællesbetegnelsen PRO-UHD, så forbrugerne kan identificere de imponerende visningsfunktioner, der tilbydes af disse modeller. Disse PRO-UHD-projektorer leverer fremragende billedkvalitet med et højt dynamisk kontrastforhold op til 1.200.000:1, 4K-forbedringsteknologi, 3LCD-teknologi, fuld HD, UHD BD og HDR-understøttelse. Den forbedrede EH-TW9400/W, der bygger videre på succesen med de tidligere modeller, kan håndtere alle 4K-inputenheder.

Hver funktion føjer reel værdi til PRO-UHD-oplevelsen. 3LCD-teknologi betyder, at brugerne undgår "regnbueeffekten" og får glæde af livagtige farver, fordi lysstyrken på op til 2.600 lumen er lige høj for både hvidt og farvet lys. HDR-understøttelse giver flere detaljer og mere dybde i billedet, så du får mere naturlige og endnu stærkere farver. Den ultrabrede farveskala øger området af livagtige farver, og et højt kontrastforhold på op til 1.200.000:1 leverer dybe sorte nuancer for at give klart definerede detaljer i skyggerne. Selv i de hurtigste actionscener sikrer billedinterpolationen og detaljeforbedringen skarpe og glidende bevægelser.

Selvom teknologien måske virker kompleks og præcis, er projektorerne meget nemme at sætte op. De motoriserede optikker omfatter et motoriseret 2,1 x optisk zoom, motoriseret fokus og en motoriseret objektivjustering på ±96,3 % lodret og ±47,1 % vandret. De er designet til almindelig brug med en utrolig lang levetid for lampen, der betyder, at brugeren kan se en film hver dag på storskærmen i de næste syv år 1 uden at skulle udskifte en lampe.

Med filmfanatikere i tankerne gør disse modeller det nemt at se film, som instruktøren havde tiltænkt det, via forbedrede kontrolelementer. Det er nemt at se film i det rigtige formatforhold ved lagring af op til ti forskellige formater.

Derudover tilbyder EH-TW9400W trådløs visning. Stream 4K-indhold i høj kvalitet til projektoren fra smartphones, spilkonsoller, Blu-ray-afspillere og meget mere via HDMI-tilslutning til 4K WiHD-transmitteren.

Peter Ravnhøj, Country Manager hos Epson Danmark, siger "Det er ikke kun en altgørende funktion, der gør forskellen, når du ser en film - det er kombinationen af en række teknologier. Vores nyeste PRO-UHD-hjemmebiografmodeller leverer på alle fronter med et højt dynamisk kontrastforhold, 4K-forbedringsteknologi, 3LCD-teknologi, fuld HD, UHD BD og HDR-understøttelse. Vi har også øget kontrastforholdene og lumen, samtidig med at vi sikrer, at disse modeller kan understøtte alle typer 4K-indhold for at levere en virkelig imponerende og stadig økonomisk portefølje til filmfanatikere."

Disse produkter fremvises på IFA 2018, Berlin, hal 21, stand 103. 

1. Baseret på, at du i gennemsnit ser en film på 1 time og 45 minutter dagligt, og at lampen er i sparetilstand

NøglefunktionerEH-TW7400EH-TW9400EH-TW9400W
4K-storskærmsoplevelse
PRO UHD-teknologi
UHD BD- og HDR-understøttelse
HDR-formaterHDR10HDR10, Hybrid Log Gamma, 4K/60p HDR med 18 Gbps-understøttelseHDR10, Hybrid Log Gamma, 4K/60p HDR med 18 Gbps-understøttelse
Motoriseret objektivjustering på +/-96,3 % lodret og +/-47,1 % vandret
Lige højt output for hvidt og farvet lys på:2.400 lumen2.600 lumen2.600 lumen
Højt kontrastforhold til dybere sorte nuancer200.000:11.200.000:11.200.000:1
Motoriseret fokus og zoom (2,1 x)
Understøttet farveområde (DCI)
2 × HDMI (1 × HDCP 2.2 og 1 × HDCP 1.4), RJ45, RS232c og Trigger-udg
4K WiHD-transmitter - 4K via Wi-Fixx
2D- og 3D-kompatibel
Få fremragende billedkvalitet med Epsons 3LCD-teknologi
Alle detaljeforbedringsfunktioner i vores eksisterende serie, inklusive: ISF
Hurtige reaktionstider giver tydelige billeder i scener med hurtige bevægelser
Stor lærredsstørrelse/skærmstørrelse - op til 300"
Lang lampelevetid på 5.000 timer i strømsparetilstand
USB-genopladelige, aktive 3D-shutterbriller til 3D-visning (medfølger ikke)

 

Om Epson

Epson er en globalt ledende teknologivirksomhed, som er dedikeret til at være uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden er fokuseret på at skabe innovation og overgå kundernes forventninger inden for inkjet, visuel kommunikation, bærbare produkter og robotter. Epson er stolt over sit bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og over sine bestræbelser på at realisere United Nations' Sustainable Development Goals.

Ledet af det japanskbaserede Seiko Epson Corporation skaber Epson Group på verdensplan et årligt salg på mere end JPY 1 billion. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med en arbejdsstyrke på mere end 1.968 ansatte var Epson Europes salg for finansåret 2017 på mere end Euro 1,7 mia. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com