11
toukokuu
2015
|
14:49
Europe/Helsinki

Epson maailman johtava projektorivalmistaja jo neljättätoista vuotta peräkkäin

Yhteenveto

Tämä vahvistaa Epsonin jatkuvaa menestystä projektoreiden valmistajana.

Futuresource Consulting Limited on nimennyt Epsonin maailman johtavaksi projektorivalmistajaksi jo neljättätoista vuotta peräkkäin (1). Merkkipaalu on osoitus yrityksen jatkuvasta menestyksestä kuvantamisalalla.

Futuresourcen uusimpien tutkimusten mukaan Epsonilla on suurin osuus

Epsonilla on suurin markkinaosuus 500lm ja yli 500lm projektoreissa.

Kuvantamistuotteiden kaupallinen johtaja Neil Colquhoun Epson Europelta toteaa näin: ”Futuresourcen uudet tulokset ovat erittäin mielenkiintoisia. On hienoa nähdä, että valmistamiemme projektorien maine ja myynti markkinoilla ovat edelleen kasvussa.”

Kattava tuotevalikoima

Epsonin kuvantamistuotteita on joka lähtöön, kiinteästi asennettavia ja kannettavia projektoreita, erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektoreita, interaktiivisia projektoreita, yrityskäyttöön tarkoitettuja tuotteita sekä kotiteatterituotteita. Epsonin projektorit tuottavat kirkkaita, voimakasvärisiä ja todenmukaisia kuvia, jotka hakevat vertaistaan. Tästä on kiittäminen erinomaista 3LCD-tekniikka, jota käytetään kaikissa Epsonin projektoreissa.

 

Neil Colquhoun jatkaa: ”Pyrimme taukoamatta vahvistamaan markkinajohtajan asemaamme reagoimalla markkinoiden suuntauksiin sekä tekemällä jatkuvia investointeja uraauurtavien tuotteidemme ja tekniikoidemme kehitystyöhön.”

 

Lisätietoja värivalotehosta on osoitteessa: www.epson.fi/clo.

[1]Suurin markkinaosuus 500 lumenin ja sitä valovoimaisempien projektorien sektorilla (tutkimus:Futuresource Consulting Limited, 2001–2014).