Zagreb,
12
veljača
2020
|
09:15
Europe/Amsterdam

Epson na sajmu ISE 2020 predstavlja novi projektor od 30,000 lumena

Doživite spektakularnu "Epson Unboxed" projekciju

Epson - vodeći svjetski proizvođač projektora - ove će godine svoj novi laserski projektor od 30 000 lumena (EB-L30000U) predstaviti na sajmu ISE, štandu H90, dvorana 1. Ovaj će  ekskluzivni laserski projektor biti postavljen jedan na drugi kako bi se prikazalo kako postići impresivno i ekonomično rješenje od 60 000 poboljšanih 4k lumena.

Epson će ove godine na sajmu ISE prikazan niz novih AV rješenja za tvrtke, obrazovanje i maloprodaju, a novi proizvodi na štandu uključuju:

  • Nove leće izuzetno kratkog dometa (ELPLX03) za laserske projektore 30k i 25k lumena. Epson je jedini proizvođač projektora koji nudi UST rješenje s nultim pomakom za sve svoje modele zamjenjivih leća u rasponu od 5.500 do 30.000 lumena.
  • Novi laserski UST zaslon projektora za poslovne sastanke (EB1485Fi) nudi dvostrano pretapanje rubova.
  • Dva nova projektora za postere (EB-W70 i EB-805F), prvi za maloprodajne izloge, a drugi za korporacijske oznake.
  • Novi, intuitivni, jednostavan za korištenje ProAV koji se temelji na MAC softverskom alatu.

#EpsonUnboxed ovogodišnji je spektakularni prikaz projekcijskog mapiranja. Vizualno zapanjujuća instalacija okreće se i prolazi kroz osam različitih i složenih scena prikazujući različite zamršene grafičke efekte i efekte projekcijskog mapiranja. Scene su osmišljene kao linearna priča, koja se postupno gradi, na kraju kulminirajući otkrivanjem stvarnog trkaćeg automobila Formule 1.

Neil Colquhoun, potpredsjednik - CISMEA & professional displays, Epson Europe, kaže: "Ovo je naša najopsežnija AV linija do sada, koja prezentira Epsonov kompletni asortiman 4k poboljšanih instalacijskih laserskih projektora i zamjenjivih leća - od vrlo ekskluzivnog 30 000 lumena laserskog projektora EB-L30000U do početne razine ProAV laserskih projektora. Uspješno smo razvili rješenja za maloprodaju i uslužne djelatnosti, kao i kompletiranje jedinstvenog asortimana UST projektora za obrazovanje i korporativna tržišta, a o tome ćemo imati još više toga za najaviti kasnije tijekom godine."

Dodatni naglasak na štandu uključuje demonstraciju Moverio pametnih naočala koje se, u suradnji s Emozionellom i Toledo Train Vision,  koriste za doživljaj posjetitelja. Posjetitelji štanda mogu putovati u obnovljenom turističkom vlaku i - noseći Moverio pametne naočale - i otkriti prekrasan grad Toledo u cijelosti pojačan proširenom stvarnošću i nanovo stvoren uporabom Epsonovih projektora jakog svjetlosnog snopa.

"Proširena stvarnost brzo dolazi do izražaja, pri čemu su mnoge aplikacije prešle od provjera koncepta do široke primjene. Naš rad s Toledo Train Vision prekrasan je primjer; koji pokazuje kako pametne naočale sada koristi turistička industrija za poboljšanje doživljaja posjetitelja. Ovaj je primjer jedna od mnogih praktičnih primjena za proširenu stvarnost u različitim sektorima, od maloprodaje, zdravstvene zaštite i obrazovanja do pomoći na daljinu, zabave, muzeja i atrakcija za posjetitelje,“ kaže Valerie Riffaud Cangelosi, voditeljica razvoja novog tržišta - Epson EMEA.

Najnoviju Epson projekcijsku tehnologiju ćete doživjeti na štandu H90, dvorana 1 na sajmu ISE 2020. Koristite #EpsonISE i #EpsonUnboxed da se pridružite razgovoru.

Bilješke urednicima:

Epson u projekciji

Epson je vodeći svjetski proizvođač projektora, položaj koji je održao 19 uzastopnih godina. U novije je vrijeme vodeći proizvođač projektora u EMEAR i CIS i po količini i po tržišnom udjelu u vrijednosti.

[1] Epsonov uspjeh u projekciji može se pripisati njegovoj jedinstvenoj, iznimno jasnoj 3LCD 4k poboljšanoj tehnologiji laserske projekcije, što odražava opredjeljenje za razvoj inovativnih i praktičnih rješenja kao odgovor na spoznaju i povratne informacije kupca. Njeni se projektori koriste na širokom spektru tržišta, od velikih trodimenzionalnih događanja i atrakcija za posjetitelje, do obrazovnih učionica, poslovnih prostora za sastanke, uslužnih djelatnosti i maloprodajnih mjesta.