Zagreb,
08
veljača
2021
|
12:30
Europe/Amsterdam

Epson najavio Cloud Solution PORT

Za kupce koji žele povećati svoju produktivnost, te poboljšati planiranje i smanjiti troškove ispisa, Epson predstavlja Cloud Solution PORT platformu. Radi se o usluzi baziranoj na cloudu koja podržava Epsonove pisače velikog formata i kojoj se može pristupiti s više uređaja uključujući osobna računala, pametne telefone i tablete.

Kupci će moći pratiti pisače s više lokacija, iz prostorije gdje se vrši proizvodnja ili na daljinu, koristeći nadzorne ploče koje se mogu prilagoditi s preglednim grafikama kako bi se analizirala produktivnost, ali i kako bi ostali u toku s operativom oko ispisa, razine tinte i statusom održavanja. Tako će se smanjiti zastoji i prekidi u nakladi.

Prva usluga koja će se nuditi na platformi je Production Monitor, koji će pregledavati status proizvodnje u pravom vremenu. Kupci će moći vidjeti kada su zadaci izvršeni i koliko još vremena treba da se dovrši, što im daje informaciju za precizno planiranje proizvodnje. Također generira dnevne izvještaje koji naglašavaju teškoće u proizvodnji, kao i prilike gdje se produktivnost može povećati.

Epson Cloud Solution PORT platforma će biti dostupna za besplatno preuzimanje zajedno s pisačem, a pristupa joj se putem vlastitog portala. Za više informacija molimo posjetite https://www.epson.hr/port.