Zagreb,
07
listopad
2020
|
12:30
Europe/Amsterdam

Epson najavljuje svoj prvi A4 sublimacijski pisač, SureColor SC-F100

Jednostavan za upotrebu, s niskim ukupnim troškovima vlasništva (TCO)

Za male tvrtke i startup-ove koji žele proširiti svoju ponudu proizvoda u sektor promotivne robe, Epson danas najavljuje lansiranje modela SureColor SC-F100.

Uz veličinu koja odgovara A4 desktop pisačima, ovaj sublimacijski pisač je savršen za proizvodnju promotivne i personalizirane robe kao što su šalice, privjesci za ključeve, maske za telefone i druge sitnice, pogotovo kada je dostupan prostor na radnom stolu od velikog značaja. Također zadovoljava potrebe proizvođača tekstila koji žele kreirati proizvode po mjeri kao što su kape, pregače, trake za ključeve i mali jastuci.

SC-F100 nudi malim tvrtkama brzu proizvodnju i niske ukupne troškove vlasništva (TCO) i ne zahtjeva posebno znanje za postavljanje, rad ili održavanje. Bočice s tintom od 140 ml pružaju jeftiniju alternativu tintama iz tonera.

SC-F100 je dio Epsonovog kompletnog i pouzdanog rješenja za ispis, koje uključuje tintu, uređaje i papir, a svi oni su dizajnirani za neometani zajednički rad. Daljnji duševni mir je osiguran jamstvom od 1 godine ili 6000 ispisanih listova, što god se prije dogodi.

Ana Bajagić, marketing menadžer, Epson Balkans, kaže: „Nadovezujući se na izuzetno uspješni SC-F500 kojeg smo lansirali 2019. godine, SC-F100 je sjajan novi dodatak Epsonovoj liniji za sublimaciju boje. Omogućiti će većem broju tvrtki proširenje na sve popularnije tržište promotivne robe. Korisnici ne moraju biti stručnjaci za upravljanje pisačem - zadaci za ispis mogu se slati putem Wi-Fi mreže pomoću Epsonovog namjenskog upravljačkog programa. S novom Epson Cloud Solution PORT platformom koja je također omogućena, korisnici mogu pripaziti na troškove ispisa i pratiti upotrebu tijekom vremena.“

Ključne karakteristike:

  • Epson PrecisionCore MicroTFP ispisna glava
  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0 mogućnosti povezivanja
  • 2,4-inčni LCD ekran u boji
  • Bočice s tintom od 140 ml koje se mogu nadopunjavati
  • Epson jamstvo