Ljubljana,
03
September
2019
|
11:40
Europe/Amsterdam

Epson napoveduje svoj prvi 24-palčni sublimacijski tiskalnik - SureColor SC-F500

Razširite poslovne priložnosti s kakovostnim tiskanjem na raznolika darila in promocijske izdelke.

Epson je najavil nov 24-palčni barvni sublimacijski tiskalnik SC-F500, ki je bil razvit za predstavitvena podjetja, fotografske laboratorije, proizvajalce oblačil in kopirnice, ki želijo povečati nabor strank s prilagodljivim visokokakovostnim tiskanjem. Ne glede na to, ali izdelujete tiskane ovitke za telefon, skodelice, podloge za miške, majice ali blazine, SC-F500 ponuja hitro tiskanje, zanesljivost in nizke skupne stroške lastništva (TCO) za mala podjetja, saj ne zahteva nobenega posebnega znanja za nastavitev, upravljanje ali vzdrževanje.

SC-F500 je del Epsonove celovite ponudbe tiskalniških rešitev, saj vključuje črnila, programsko opremo in papir, ki so zasnovani tako, da delujejo v popolnem sožitju.

Za ohranitev prilagodljivosti in odzivnosti na potrebe strank je SC-F500 zasnovan za enostavno uporabo, produktivnost in učinkovitost. Te dosega s funkcijami, ki dopolnjujejo uveljavljeno Epsonovo tehnologijo sublimacije barvil, vključno s:

  • kartušami s črnilom, ki so primerne za ponovno polnjenje (140 ml posodice je mogoče polniti tudi med tiskanjem),
  • brezžično povezljivostjo Wi-Fi (Epson to nudi kot prvi proizvajalec na področju sublimacijskih tiskalnikov),
  • funkcijo samodejnega preklapljanja medijev (z lahkoto lahko preklapljate med razrezanimi listi in valji papirja),
  • orodjem Epson LFP Accounting Tool (za natančen izračun stroškov tiskanja),
  • zaščito tiskalniške glave (ki preprečuje vdor prahu) in
  • 4,3-palčnim zaslonom, občutljivim na dotik (ki še olajša uporabo).

Neil Greenhalgh, produktni vodja v Epson Europe, pravi: "Veseli smo novega barvnega sublimacijskega tiskalnika, saj je zasnovan tako, da odpira nove priložnosti za številna mala podjetja. To je naš prvi 24-palčni barvni sublimacijski tiskalnik. Najbolj nas veseli, ko vidimo, koliko aplikacij podpira SC-F500 - primeren je za potisk najrazličnejših vrst daril in promocijskih izdelkov, seznam stvari, ki jih lahko z njim potiskamo, je resnično impresiven. Prav tako smo prepričani, da bo nabor novih in izboljšanih funkcij, vključno z rešitvijo s črnilom za ponovno polnjenje, pripomogel k temu, da ga bodo podjetja z veseljem izbrala, saj zahteva res malo intervencije uporabnika. To pa je v očeh ambicioznih lastnikov in malih podjetij, ki želijo doseči konkurenčno prednost, ne da bi za to potrebovali strokovno osebje, vsekakor plus."

SureColor SC-F500 bo na voljo oktobra.

Podjetje Epson

Epson je vodilno podjetje v svetu izdelkov za ustvarjanje slik in inovacij, ki presega vizijo in pričakovanja kupcev po vsem svetu z izdelki, ki so znani po svoji kompaktnosti, energetski učinkovitosti in visoko preciznih tehnologijah, od tiskalnikov in 3LCD projektorjev za poslovne in zasebne uporabnike, do elektronskih in LCD-naprav. Grupacija Epson, pod okriljem japonske družbe Seiko Epson Corporation, zaposluje 81,000 tisoč delavcev v 85 podjetjih po vsem svetu, ki kontinuirano prispevajo k globalnem okolju in lokalnim skupnostim v katerih so aktivni. global.epson.com 

Epson Europe

Epson Europe B.V., s sedežem v Amsterdamu, je regionalni sedež grupacije za trg Evrope, Bližnjega vzhoda, Rusije in Afrike. Podjetje Epson Europe ima 1700 delavcev, v fiskalnemu letu 2015 pa je doseglo prodajo v znesku 1,577 milijarde evrov. www.epson-europe.com 

Environmental Vision 2050

http://eco.epson.com/