05
juni
2014
|
10:00
Europe/Amsterdam

Epson ondersteunt native afdrukken in Android KitKat voor eenvoudig mobiel afdrukken wanneer en waar u maar wilt

Samenvatting
Epson kondigt aan dat het ondersteuning biedt voor Android Printing, het native afdrukplatform dat wordt geïntroduceerd met AndroidTM*1 KitKat (versie 4.4). Met Android Printing kunnen mobiele gebruiker probleemloos documenten, foto's, webpagina's en e-mails afdrukken zonder een speciale print-app.

U kunt met meer dan 100 Epson-printers wereldwijddraadloos afdrukken vanaf smartphones en tablets met Android 4.4

Toegewijd om eenvoudig draadloos afdrukken vanaf elkegewenste locatie op elk gewenst moment mogelijk te maken, kondigt Epson aan dathet ondersteuning biedt voor Android Printing, het native afdrukplatform datwordt geïntroduceerd met AndroidTM*1 KitKat (versie 4.4). MetAndroid Printing kunnen mobiele gebruiker probleemloos documenten, foto's,webpagina's en e-mails afdrukken zonder een speciale print-app. Meer dan 100nieuwe en oudere printers en alles-in-één printers met Epson Connect bieden nuingebouwde printondersteuning voor de nieuwste AndroidTM-smartphonesen -tablets van fabrikanten zoals Google®, HTC® enSamsung®.

“Epson is trots dat het de nieuwe ingebouwde Android Printing-functieondersteunt die is geïntroduceerd in KitKat”, aldus Kevin Toes van EpsonEurope. “Het is voor zowel Android-gebruikers als -ontwikkelaars een grote stapvooruit. KitKat-apparaten kunnen nu eenvoudig afdrukken op nieuwe en oudereEpson-printers via vooraf geïnstalleerde Google-apps en nieuwe apps die momenteelworden ontwikkeld. Dit betekent dat een nieuwe generatie Android-gebruikers kanprofiteren van de voordelen van mobiel afdrukken in slechts een paar tikken.”

Met Android Printing kunnen gebruikers van Android-apparatennaadloos afdrukken zonder speciale print-app. Gebruikers kunnenbeschikbare printers detecteren, het papierformaat wijzigen, de specifiekepagina's kiezen die ze willen afdrukken en vrijwel elk soort document,afbeelding of bestand afdrukken. Na het downloaden van het gratis Epson PrintEnabler kunnen gebruikers eenvoudig e-mails, foto's, web-content of belangrijkezakelijke documenten afdrukken op elke compatibel model Epson-printer, enkrijgen ze toegang tot een groot aantal apps op Google Play met afdrukfuncties,zoalsTM, DriveTM, GalleryTM, GmailTM,PhotosTM en QuickofficeTM.

Meer informatie over Epson-oplossingenvoor mobiel afdrukken                                           Met deoplossingen voor mobiel afdrukken van Epson Connect wordt het een eenvoudigereen krachtigere ervaring om documenten, foto's, e-mails en webpagina's af tedrukken vanaf elke locatie waar ook ter wereld met een printer met EpsonConnect en een tablet, smartphone of computer.*1 Bovendien is Epsonlid van de Mopria Alliance, wat de inzet van het bedrijf voor het verbeterenvan de normen voor mobiel afdrukken verder onderstreept, zodat gebruikerseenvoudig en probleemloos kunnen afdrukken ongeacht merk, apparaat ofbesturingssysteem.

Bezoek uw lokale Epson-website en controleer decompatibiliteit van uw product of lees meer informatie over printers en andereEpson-producten in uw regio.

Voor meer informatieover Epson Connect gaat u naar www.epson.nl/connect.

*1 Android, Gmail, Google Chrome, Google Drive, GoogleGallery en Quickoffice zijn handelsmerken van Google Inc. Alle andere product-en merknamen zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van hunrespectieve bedrijven. Epson wijst alle rechten voor deze merken af.

*2 Voor de meeste functies is een internetverbinding met deprinter vereist, evenals een apparaat met internet en/of e-mail.