Amsterdam,
14
oktober
2019
|
13:00
Europe/Amsterdam

Epson onthult nieuwe interactieve displays voor agile werken op GITEX 2019

Epson demonstreert zijn eerste 3LCD ultra-short-throw interactieve laseroplossing met edge-blending* en multi-platform connectiviteit

Afgelopen week tijdens GITEX 2019, de grootste technologiebeurs in het Midden-Oosten, demonstreerde Epson zijn eerste 5.000 lumen interactieve samenwerkingsdisplay-oplossingen. Met deze innovatieve nieuwe modellen kan de weergavegrootte worden aangepast aan de gebruiksomgeving: dit bevordert agile werken en verhoogt de productiviteit en de onderlinge communicatie.

Het vlaggenschip, de EB-1485Fi, levert indrukwekkende prestaties met een multi-touch display van maximaal 100-inch (16:9 standalone), tot 120-inch (breedbeeld - 16:6) of 155-inch met Epson's DuoLink-functie. Met DuoLink worden twee interactieve Epson-projectoren gecombineerd tot één beeld. Met behulp van edge blending wordt er één grote, flexibele werkruimte gecreëerd - ideaal voor gebruikers die hun digitale ervaring willen transformeren. De EB-1485Fi wordt geleverd met een scala aan krachtige ingebouwde connectiviteitsopties, zowel draadloos als bekabeld, inclusief HDBaseT en HDMI out. Edge blending en de slank ontworpen finger-touch unit maken hem ideaal voor elke moderne werkomgeving. Het display wordt ook geleverd met een pc-aansluiting voor sterke connectiviteit en maatoplossingen voor elke werkomgeving.

“Bij Epson richten we ons op de gebruikerservaring en leveren we de juiste oplossing op basis van de behoeften van de gebruiker,” zegt Hans Dummer, executive director bij Epson Europe. “Met onze nieuwste interactieve oplossing kunnen gebruikers hun werkplekken volledig transformeren met grote, schaalbare displays die de samenwerking en betrokkenheid verrijken en kennisuitwisseling met collega's en klanten bevorderen dankzij de veelzijdige connectiviteitsopties. Onze displays reflecteren en spiegelen niet, zodat de leesbaarheid is gegarandeerd, zelfs op een schaalbare schermgrootte van 100-inch.”

“Vergaderruimtes die zijn uitgerust met de juiste technologie en oplossingen zorgen voor een sterker teamgevoel, een hogere productiviteit, creatiever denken en logischer redeneren. Bovendien draagt het bij aan de motivatie van werknemers en verhoogt het de technologische vaardigheden van gebruikers die gericht zijn op de digitale transformatie van de werkplek.”

Het andere model in de reeks, de EB-1480Fi, is de ideale oplossing voor onderwijsinstellingen die gebruikmaken van Epson-projectoren met een lamp en willen upgraden naar een Full HD-laseroplossing, omdat ze compatibel zijn met de bevestigingsmethoden en finger-touch units die reeds zijn geïnstalleerd. Dit betekent dat gebruikers hun huidige Epson-oplossing kunnen upgraden tegen een fractie van de kosten om te profiteren van een nieuwe en meer geavanceerde laserprojector en de nieuwste interactieve functionaliteit met een naadloze installatie.

Beide modellen hebben een intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface, met een aanraakscherm en veilige samenwerkingstools. Compatibiliteit met Windows, Office 365 suite en iOS maakt het gebruik van Office-applicaties via pc's en tablets mogelijk. Daarnaast kunnen maximaal vier videobronnen tegelijkertijd op één display worden weergegeven, zoals videoconferenties en presentaties voor vergaderingen. De gratis Epson iProjection-app biedt naadloze draadloze connectiviteit en bediening vanaf meerdere apparaten en platforms.

Beide projectoren kunnen tot 20.000 uur worden gebruikt in de normale modus en tot 30.000 uur in de stille modus, met de extra gemoedsrust van vijf jaar garantie. Dit helpt de onderhoudskosten te verlagen en betekent dat gebruikers er na installatie geen omkijken naar hebben. In plaats daarvan kunnen zij zich focussen op hun presentatie of les.

Beide modellen zijn per direct beschikbaar.

 

* In vergelijking met vergelijkbare producten op de markt in september 2019. Specificaties zoals vermeld door fabrikanten.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com