20
Februarie
2020
|
16:35
Europe/Bucharest

Epson participă la Sustainable Brands 2020 Yokohama

București – 20 februarie 2020 – Seiko Epson Corporation (Epson), anunță participarea la conferința internațională Sustainble Brands 2020 Yokohama. La conferința care se va desfășura la Yokohama Convention Center, pe 19 și 20 februarie, va participa și Yasunori Ogawa, Director, Managing Executive Officer și CTO, în calitate de speaker în sesiunea plenară.

Poziționându-se ca o companie indispensabilă pentru clienți și societate, în cadrul conferinței Epson va prezenta eforturile de sustenabilitate pe care le depune, va promova direcția strategică pe care o abordează, valoarea pe care compania o oferă și va dezvolta relații cu comunitatea Sustainable Brands.

Mai mult, în cadrul conferinței, Epson va prezenta și demonstra produsul PaperLab – primul sistem de reciclare și producție a hârtiei prin procesare uscată, la birou – un produs inovator și care ține cont de impactul asupra mediului înconjurător.

Nu în ultimul rând, Epson este o companie angajată în inițiative pentru a găsi soluții la probleme sociale, de aceea, în cadrul conferinței va exista și o demonstrație live cu un birou și o școală virtuală care pun în evidență îmbunătățirea comunicării cu oameni din locații izolate.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

 https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro