Ljubljana,
30
April
2020
|
15:58
Europe/Amsterdam

Epson predstavil svoj najmanjši in cenovno najdostopnejši tiskalnik velikega formata

“Idealna izbira za strokovnjake, podjetnike in mala podjetja, ki delajo od doma, v majhnih pisarnah ali na oddaljenih lokacijah.”

Epson je danes predstavil svoj cenovno najdostopnejši in najmanjši prenosni tiskalnik velikega formata v svoji ponudbi specializiranih tiskalnikov iz družine T. Novi 24-palčni SureColor T2100 je zasnovan tako, da zadovolji potrebe strokovnjakov, kot so arhitekti, inženirji, učitelji in oblikovalci. Njegova robustna in lahka zasnova poskrbi, da je tiskalnik idealen za delo od doma, v majhnih studiih, učilnicah ali na oddaljenih lokacijah, kot so gradbišča.

Brezžični tiskalnik lahko postavite na namizje ali na njegov lasten podstavek, saj premišljena in pametna zasnova tiskalnika omogoča zlaganje, torej ga lahko uporabnik enostavno pospravi, ko ga ne uporablja.

Novi 24-palčni tiskalnik je namenjen izpisovanju širokega nabora profesionalnih dokumentov, vključno s plakati, predstavitvami, CAD-shemami ter arhitekturnimi in inženirskimi zasnovami.

Pigmentna črnila Epson UltraChrome XD2 zagotavljajo trajne arhivske odtise z briljantnimi barvami in ostrimi črtami na skoraj vseh vrstah papirja, tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

Edinstvena funkcija samodejnega preklapljanja omogoča tiskalniku zamenjavo med papirjem v roli velikega formata in rezanim papirjem (listi) velikosti A4/A3, ne da bi se uporabnik moral dotikati tiskalnika, kar je idealno za mala podjetja, katera tiskalnik uporabljajo za različne namene in so omejena z velikostjo delovnega prostora.

Marko Đurić, Epson Account Manager za komercialne in industrijske izdelke, pravi:

“ SureColor T2100 je idealen za profesionalce, podjetnike in podjetja, ki želijo brezžično ustvarjati natančne in žive izpise iz osebnih računalnikov, tablic in pametnih telefonov. Njegova prenosljivost ga naredi idealnega za mala trgovska podjetja, izobraževalne ustanove, inženirje, oblikovalce in arhitekte. Če iščete zanesljiv in stroškovno učinkovit tiskalnik, ki je enostaven za uporabo, je T2100 prava izbira.”

Z uporabo Epsonove tiskalne glave PrecisionCore MicroTFP in tehnologije za preverjanje šob zna tiskalnik samodejno zaznati in prilagoditi stanje brizgalnih šob, zato zagotavlja visoko hitrost tiskanja. V vsega 43 sekundah ustvari natančen izpis na papir velikosti A1, poln podrobnosti in zelo vzdržljiv. Z integrirano brezžično povezljivostjo in funkcijo Wi-Fi Direct lahko arhitekti in oblikovalci brezhibno tiskajo s tablic in pametnih telefonov, za še bolj enostavno in intuitivno upravljanje menijev pa je na tiskalnik nameščen nov 4,3-palčni barvni LCD-zaslon na dotik.

SureColor T2100 tehnične specifikacije:

Mere – za tiskanje 970 (š) x 505 (d) x 230 (v) mm

Teža – 27 kg

Hitrost tiskanja – A1 format v 43 sekundah

Ločljivost – do 2400 x 1200 dpi

Medij – rola papirja: 329 do 610 mm (2-palčna sredica)

Medij – papir velikosti A4/A3 (210 do 610 mm)

Debelina medija – rola: 0,05 do 0,21 mm; listi: 0,12 do 0,27 mm

Pigmentna črnila – CYM – 26 ali 50 ml in K – 50 ali 80 ml

Povezljivost – Super speed USB, 10/100/1000BASE-TX, IEEE802

Tiskalniški jeziki – ESC/P, Raster HP-GL2, HP RTL

Pomnilnik – 1 GB (zagotavlja hitro tiskanje)

Dodatne možnosti – pladenj za zlaganje, prenosno stojalo, vreteno

Programska oprema (CD) - Windows Install Navi - Printer driver – Epson Net Setup – Epson Net Print – Epson Net Config - Epson Software Updater - LFP Print Plug-in for Office - EPSON manuals, Mac Setup Navi

Programska oprema (na spletu) – Windows Install Navi Firmware Updater, HDI Driver, Copy Factory, Epson Net Setup Manager Mac Install Navi - Printer driver – Epson Net Config - Epson Software Updater - Uninstaller - EPSON manuals, Firmware Updater Linux Printer driver

SureColor T2100 bo naprodaj od maja 2020 dalje.