Zagreb,
10
listopad
2019
|
13:13
Europe/Amsterdam

Epson predstavio nove interaktivne zaslone za spretan rad na sajmu GITEX 2019

Predstavljen je Epsonov prvi 3LCD interaktivni laserski zaslon izuzetno kratkog dometa koji dolazi s rubnim spajanjem i povezivošću s više platformi

Na sajmu GITEX 2019 (Dubai World Trade Centre, 6-10 listopada 2019.) - najvećem tehnološkom sajmu na Srednjem istoku - Epson je demonstrirao svoje prve interaktivne zaslone za suradnju od 5000 lumena. Novi interaktivni modeli se nalaze u dvorani 4, štandu G20, te mogu skalirati veličinu zaslona ovisno o okolini gdje se koristi kako bi podržali spretan rad, povećavajući produktivnost i komunikaciju.

Vodeći model EB-1485Fi pruža dojmljiva iskustva pomoću multi-touch zaslona veličine do 100” (samostalno 16:9), do 120” (široko 16:6) ili 155” koristeći Epsonovo DuoLink svojstvo gdje se dva interaktivna Epson zaslona mogu kombinirati kao jedan. Rubno spajanje omogućava veliki i spretan prostor za rad, savršen za korisnika koji gleda kako preobratiti svoje digitalno iskustvo uz pomoć Epsona. Dolazi s cijelim nizom ugrađenih moćnih opcija za povezivanje, putem žice i bežično, uključujući izlaze za HDBaseT i HDMI priključke, zajedno s rubnim spajanjem i tanko dizajniranom jedinicom na dodir, što ga čini idealnim za sva moderna radna okruženja. Zaslon također ima utor za osobna računala kako bi korisniku bila omogućena sigurnost snažne veze, uz fokus na prilagodljiva rješenja za svako radno okruženje.

Hans Dummer, izvršni direktor za Epson Europe, kaže: "U Epsonu smo fokusirani na korisničko iskustvo, i isporuku pravog rješenja za potrebe kupca. S našim novim interaktivnim zaslonima, korisnici mogu u potpunosti preobraziti svoja radna mjesta s ovim velikim, skalabilnim zaslonima koji potiču suradnju i angažman, te promoviraju pojačanu podjelu znanja među kolegama, klijentima ili delegatima koristeći najnovije i svestrane mogućnosti povezivanja. Naši zasloni nemaju problema s odrazom i bljeskom, tako da je čitljivost sadržaja osigurana čak i sa skaliranom veličinom zaslona od 100".

"Prostori za sastanke koji su opremljeni s pravom tehnologijom i rješenjima pospješuju timski moral, povećavaju produktivnost, pojačavaju kreativno razmišljanje i uzdižu logiku i rasuđivanje. Nadalje, pomaže u motiviranju zaposlenika unutar i van ureda i poboljšava korisnikovu tehnološku pismenost fokusiranu oko digitalne transformacije na radnom mjestu."

Drugi model u asortimanu, EB-1480Fi, je idealno rješenje za obrazovanje korisnika koji imaju Epsonove zaslone s lampama, a žele nadogradu na Full HD laserski zaslon, koji se mogu koristiti s postojećim zidnim nosačima i već postavljenim jedinicama na dodir. To znači da mogu nadograditi postojeće rješenje s velikom uštedom i iskoristiti prednosti novijeg i naprednijeg laserskog zaslona, koristeći najnovije interaktivne funkcije uz jednostavno postavljanje.

Oba modela imaju intuitivno i jednostavno korisničko sučelje, s početnim ekranom osjetljivim na dodir i sigurnim alatima za suradnju korisnika. Kompatibilnost s Windows, Office 365 suite i iOS sustavima omogućava upotrebu Office aplikacija putem osobnog računala ili tableta. Osim toga, do četiri video izvora mogu biti prikazani istovremeno na jednom zaslonu, kao što su videokonferencije i prezentacije za sastanke. Epson iProjection App je dostupna za besplatno preuzimanje i pruža jednostavno bežično spajanje i kontrolu s više uređaja i platformi.

Kada su postavljeni, oba zaslona se mogu neprekidno koristiti do 20 000 sati u normalnom načinu rada, i do 30 000 sati u tihom načinu rada, uz petogodišnje jamstvo. Ovo pomaže u smanjenju troškova održavanja i znači da korisnici mogu „jednom postaviti i zaboraviti“, te posvetiti svu pažnju prezentacijama ili predavanjima.

Oba modela su dostupna za kupovinu.