Zagreb,
25
rujan
2020
|
13:40
Europe/Amsterdam

Epson predstavlja svoj prvi UV LED flatbed pisač

Model SureColor SC-V7000 isporučuje visokokvalitetni brzi ispis na cijeli niz raznih medija

Za proizvođače natpisa koji žele proširiti svoju ponudu i proizvesti vrlo kvalitetne UV natpise, Epson je danas objavio dostupnost svojeg prvog UV LED flatbed pisač za izradu natpisa. Model SureColor SC-V7000 se nadovezuje na uspjeh Epsonovog nagrađivanog asortimana SureColor S Series pisača za natpise koji postižu visokokvalitetne, brze i pouzdane rezultate na cijelom nizu različitih medija.

Model SC-V7000 je osmišljen kako bi udovoljio potrebama današnjih proizvođača natpisa koji se moraju usredotočiti na bržu propusnost i niži ukupni trošak vlasništva, bez kompromisa oko krajnjeg rezultata.

Ovaj robusni, cjenovno pristupačni pisač je dostupan od studenog, te uključuje Epsonovu Micro Piezo ispisnu glavu u kombinaciji s novim setom od deset originalnih tinti uključujući standardnu sivu, crvenu, bijelu i lak boju. Tako je precizna reprodukcija boje zajamčena za spot i korporativne boje – rezultat ne može biti kompromitiran.

Sustav vakuma u 4 zone dolazi standardno, tako da operatori jedino koriste onaj dio koji je namijenjen za ispis. Značajke poput ionizatora i igli za registraciju omogućavaju laganu uporabu, efikasnost i produktivnost. Kombinacija softvera Epson Edge Print RIP i UV Flatbed kontrolnog sučelja dopušta operatoru ubrzanje postupka ispisa kako bi proizveo vrlo kvalitetne natpise jednostavno i u velikom broju.

Ovaj UV flatbed pisač koji podržava medije dimenzija 2.5 x 1.25 m ispisuje direktno na široku paletu podloga do 80 mm debljine uključujući akril, polikarbonate, PVC, staklo, aluminij, metal, poliester, pjenaste ploče, stiren, drvo i kamen.

Ana Bajagić, voditeljica marketinga tvrtke Epson za regiju Balkan, je rekla: „Svaka značajka modela SC-V7000 je dizajnirana za korisnika. Dodali smo jedinstvene Epson karakteristike kako bi se izdvojili i poboljšali naš doprinos tržištu natpisa. Ovo je robusni I cjenovno pristupačan UV LED flatbed pisač za izradu natpisa koji može ispisivati brzo i kvalitetno na velikom broju medija. Model SC-V7000 ponosno označava Epsonov prodor u tržište UV flatbed pisača za natpise.”

Ključne značajke modela SC-V7000:

  • Novi set od 10 boja tinte koji uključuje svijetli cyan, svijetlu magentu i sivu kako bi se smanjila zrnatost i crvenu kako bi se postigle živopisne i jarke boje u ispisu.
  • Istovremeni ispis velike brzine čak i kad se koristi bijela, neka od boja ili lak koji se postiže jedinstvenom pozicijom ispisne glave. Dodatne boje daju mogućnost uljepšavanja specijalnih ispisa bez gubitka u proizvodnji.
  • Maksimalne dimenzije medija – Š2500 x D1250 mm
  • Sustav vakuuma u 4 zone
  • Igle za registraciju za lagano i dosljedno pozicioniranje
  • Maksimalna debljina medija 80 mm s automatskim prepoznavanjem i prilagodbom
  • Ionizator standardno uključen kako bi se smanjila statika koja uzrokuje greške u mlazu
  • Epson Edge Print RIP softver

Model SureColor SC-V7000 će biti dostupan u zapadnoj Europi od studenog 2020. Ostale regije će biti priključene od travnja 2021.