Beograd,
11
Septembar
2017
|
14:52
Europe/Amsterdam

Epson predstavlja novi višefunkcionalni štampač za kratke serije nalepnica proizvoda

SurePress L-4533 serija nudi unapređeni kvalitet uz bržu štampu i biće predstavljena po prvi put u Evropi na LabelExpo sajmu od 25. do 28. septembra (štand A50, hala 9).

Rezime

Epson predstavlja novi štampač za kratke serije nalepnica proizvoda, SurePress L-4533 seriju, koja zamenjuje postojeći L-4033 model. Novi štampač nudi veliki broj unapređenih karakteristika kao što su unapređena produktivnost i manji troškovi održavanja.

SurePress L-4533 serija je namenjena malim i srednjim štamparijama koje žele rešenje za digitalnu štampu, kao i velikim komercijalnim štamparijama koje žele da prošire svoje poslovanje na polje pakovanja i brendiranja proizvoda. Nova serija štampača je dizajnirana da nudi korisnicima digitalno rešenje koje je lako postaviti i može raditi kratke ili serije srednje veličine komercijalnih nalepnica na velikom broju podloga, omogućavajući im tako brz obrt pojedinačnih porudžbina.

L-4533 serija nudi unapređen kvalitet i brzinu štampe, kao i bržu obradu podataka. Štampač je visoko automatizovan i lak za upotrebu uz minimalno održavanje.

Povodom predstavljanja novog modela, Trish Jones, produkt menadžer u kompaniji Epson Europe je izjavio: "Još od predstavljanja našeg starog SurePress modela jako blisko sarađujemo sa korisnicima i slušamo o tome kako bi sve mogli da unapredimo i poboljšamo naše štampače. L-4533 serija poseduje neka od najviše zahtevanih unapređenja i inovacija, što uz poboljšanu Epson tehnologiju štampe dovodi do kreacije novog štampača koji je brži, nudi viši kvalitet i još je funkcionalniji tako da se uklapa u veliki broj poslova."

Predloženo

Napomene za urednika

O kompaniji Epson

Kompanija Epson je globalni lider u tehnologiji i predana je povezivanju ljudi, stvari i informacija koristeći svoju originalnu, efikasnu, kompaktnu i preciznu tehnologiju. Uz paletu koja obuhvata sve od inkdžet štampača i digitalnih sistema za štampanje do 3LCD projektora, pametnih naočara, sistema senzora i industrijskih robota, ova kompanija je fokusirana na pokretanje inovacija i premašivanje očekivanja klijenata na poljima inkdžet štampača, vizuelnih komunikacija, nosivih uređaja i robotike.

Epson grupu predvodi korporacija Seiko Epson sa sedištem u Japanu i nju sačinjava preko 72.000 zaposlenih u 88 kompanija širom sveta. Ova grupa se ponosi svojim doprinosima zajednicama u kojima posluje i neprestanim naporima da smanji negativan uticaj na životnu sredinu.

www.global.epson.com

O kompaniji Epson Europe

Kompanija Epson Europe B.V., koja se nalazi u Amsterdamu, predstavlja regionalno sedište Grupe za Evropu, Bliski Istok, Rusiju i Afriku. Kompanija Epson Europe ima 1750 zaposlenih, a u fiskalnoj 2016. godini je ostvarila prodaju u vrednosti od 1,7 milijardi evra.

http://www.epson.eu

Ekološka vizija 2050. 

http://eco.epson.com/

L-4533 serija koristi SurePress AQ mastila koja poseduju zelenu i narandžastu kako bi se omogućio širi gamut boja, a takođe i mogućnost za korišćenje belog mastila, što proširuje potencijalnu primenu. AQ mastila su bazirana na vodi i štampač nema nikakve potrebe za hemikalijama, pločama ili filmom, tako da je proces štampe bolji za prirodu.

SurePress L-4533 serija je dostupna od septembra 2017.

Ključne karakteristike:

 • Ink džet štampač nalepnica za pakovanja proizvoda sa belim mastilom namenjen visokom kvalitetu štampe manjeg obima
 • Uvođenje štampe u dva prolaza i unapređen kvalitet sa četiri i šest prolaza
 • Nova funkcija ublažavanja ivica koja unapređuje debljinu teksta ili kvalitet linija
 • Brže varijabilno procesiranje podataka
 • Epson SurePress AQ komplet mastila uključuje zelenu i narandžastu za širi gamut boja, precizno poklapanje boja i tačnost posebnih boja
 • Mogućnost korišćenja belog mastila povećava spektar primene
 • Epson Micro Piezo glave štampača nude savršeno precizan oblik i poziciju tačke, omogućavajući oštre detalje za barkodove i tekst
 • Omogućava glatke prelaze i optimalan kvalitet štampe zahvlaljujući Epsonovoj tehnologiji promenjive kapljice (Variable-size Droplet Technology) i minimalnoj veličini kapljice od tri pikolitra
 • Nudi izuzetan kvalitet štampe i tačnu reprodukciju boja na velikom broju standardnih podloga.
 • Podržava veliki broj podloga, od standardnog papira, do tankih filmova, metalnih podloga i laminantnih materijala.
 • Nije potrebno pretnodno pripremiti podlogu.
 • Fleksibilna veličina površine za štampanje omogućava uštedu tako što umanjuje otpad podloge na kojoj se štampa.
 • Brzo i jednostavno podešavanje sistema.
 • Dizajniran za dug rad sa automatizovanim održavanjem glava štampača i ketridžima koji se mogu menjati tokom rada.
 • Smanjena je frekvencija čišćenja kako bi minimizovala vreme potrebno za svakodnevno održavanje sistema.
 • Interno LED osvetljenje i uvećan prozor za lakši pregled ključnih delova omogućava jednostavnije održavanje
 • Pojednostavljena produkcija uz lak korisnički interfejs pomoću ekrana osetljivog na dodir
 • Zahvaljujući upotrebi boja na bazi vode štampač nema nikakve potrebe za hemikalijama, pločama ili filmom, tako da je proces štampe bolji za prirodu.
 • Epson će takođe predstaviti i mnoge druge štampače na svom štandu od 418 kvadrata tokom LabelExpo sajma. Pored novog SurePress L-4533 modela svi posetioci će biti u prilici da vide i UV verziju pomenutog štampača pod nazivom SurePress L-6034VW, a takođe i mnoge druge proizvode iz ColorWorks, LabelWorks i SureColor SC-S serija.