22
Ianuarie
2020
|
15:15
Europe/Bucharest

Epson prezintă la BETT tehnologii interactive, accesibile și sustenabile în școli

București – 22 ianuarie 2020 - Epson va participa la BETT între 22-25 ianuarie, în pavilionul N1-19, la standul SD20, pentru a reafirma angajamentul companiei față de educație și pentru a evidenția importanța tehnologiilor sale în sălile de curs. Cu portofoliul său care include videoproiectoare interactive, imprimante cu jet de cerneală și scanere, Epson continuă să ofere școlilor soluții integrate care pot reduce costurile și consumul de energie, crescând în același timp nivelul de interacțiune al elevilor în timpul orelor.

Dimensiunea afișajului contează

58% dintre elevi nu pot citi tot conținutul afișat pe un ecran plat de 70 inci, dar 79% dintre profesori încă le folosesc în clasă. Costul mai mic per inci al unui proiector în comparație cu un televizor, împreună cu capabilitățile multi-touch ale proiectoarelor Epson le permit profesorilor să mențină atenția și nivelul de colaborare al clasei, optimizând, în acelaşi timp, bugetele. Noul proiector EB-1485Fi poate proiecta imagini cu diagonala de până la 120 inci, la un raport de 16:9, sau 155 inci dacă sunt folosite două proiectoare din acest model. Echipamentele pot fi folosite până la 20.000 ore fără mentenanță și au o garanție de 5 ani.

Persoanele care vor vizita standul Epson pentru a vorbi cu unul dintre experții în produse pot primit un cod de discount exclusiv, de 50%, pentru modelul EB-1485Fi. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Epson.

Simona Decuseară, National Sales and Marketing Manager la Epson România , a declarat: „Experiențele noastre lucrând îndeaproape cu școli din întreaga țară ne-au arătat că munca depusă de profesori pentru pregătirea și livrarea conținutului de predat este de multe ori risipită din cauza mărimii display-urilor din clase. Ca alternativă, imaginea poate fi proiectată pe o tablă albă și proiectorul poate fi oprit atunci când nu este folosit. Acesta nu va capta întreaga atenție a clasei în detrimentul profesorului. Un proiector le oferă profesorilor flexibilitate pentru a preda în cel mai eficient mod posibil și este atât de ușor de folosit, încât și un copil îl poate utiliza - ceea ce, de altfel, se întâmplă.”

Un mod sustenabil de a printa

Sunt două mari opțiuni de tehnologie pentru imprimarea în şcoli, cea cu jet de cerneală și cea laser. Cea din urmă folosește căldură pentru a „topi” tonerul pe hârtie și consumă cu 96% mai multă energie decât o imprimantă cu jet de cerneală – care folosește picături foarte mici de cerneală pentru a imprima pe hârtie (sau alte suprafețe). Imprimantele Epson cu jet de cerneală sunt de 3,5 ori mai rapide și necesită cu până la 98% mai puține intervenții, în comparație cu imprimantele laser.

Simona Decuseară a adăugat: „Cadrele didactice devin din ce în ce mai conștiente de amprenta de carbon generată și de impactul alegerilor pe care le fac în materie de IT în acest sens, dar nu vor să sacrifice calitatea sau bugetele. Seria noastră de imprimante cu jet de cerneală le permite profesorilor să fie cât mai eficienți când vine vorba de imprimare, în special în era în care trăim, când această activitate ar trebui să fie una ușoară și fără bătăi de cap.”

Ne vedem la BETT 2020

La BETT 2020, Epson va prezenta o gamă de produse, de la imprimante de format mare la scannere, imprimante pentru etichete și videoproiectoare.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

 https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro