11
Februarie
2020
|
10:14
Europe/Bucharest

Epson prezintă un nou videoproiector de 30.000 lumeni la ISE 2020

Vizitatorii pot lua parte la „EpsonUnboxed”, un eveniment spectaculos, și pot vedea noi videoproiectoare pentru business, educație, divertisment și retail la standul H90, pavilionul 1.

București - 11 Februarie 2020. Epson – cel mai mare producător de videoproiectoare din lume – va prezenta EB-L30000U, cel mai nou videoproiector laser, de 30.000 lumeni, în cadrul ISE 2020, standul H90, pavilionul 1. Pentru a pune în evidență noul model, proiecția se va face cu două unități care vor proiecta simultan, pentru a demonstra o soluție de 60.000 lumeni, 4K, impresionantă și eficientă din punct de vedere economic.

În acest an, la ISE, Epson va prezenta o nouă serie de soluții de proiecție pentru business, pentru educație și pentru retail, precum:

  • O nouă lentilă Ultra Short Throw (ELPLX03) pentru proiectoarele laser de 25.000 și 30.000 de lumeni. Epson este singurul producător de videoproiectoare care oferă soluții cu distanța de proiectare foarte mică, cu zero decalaj pentru toate modelele cu lentile interschimbabile, de la 5.500 la 30.000 lumeni.
  • Un nou videoproiector Ultra Short Throw pentru business (EB1485Fi) cu dual link edge blending
  • Două noi videoproiectoare pentru semnalistică (EB-W70 și EB-805F), primul pentru retail, iar cel din urmă pentru sectorul corporate.
  • Un nou software ProAV ușor de folosit bazat pe MAC

#EpsonUnboxed este evenimentul de mapping organizat în acest an la ISE. Instalația spectaculoasă constă în opt scene distincte și complexe care prezintă o varietate de efecte grafice complexe de mapping. Scenele au fost create pentru a reda o poveste liniară care crește gradual și culminează cu o dezvăluire finală - o mașină adevărată de Formula 1.

Neil Colquhoun, Vice Președinte CISMEA & Display-uri Profesionale la Epson Europe, declară: „Aceasta este cea mai complexă serie de produse AV prezentată de Epson până la această dată, demonstrând o gamă completă de videoproiectoare laser 4K și de lentile interschimbabile – de la cele mai profesionale, precum EB-L30000U de 30.000 lumeni, până la modele ProAV laser accesibile. Am crescut cu succes soluțiile noastre de semnalistică pentru industriile de retail și hospitality, dar am completat și gama noastră de videoproiectoare UST pentru educație și corporate, iar anul acesta vom avea mai multe anunțuri legate de produse noi.”

Printre alte noutăți prezentate la stand, se numără o demonstrație a ochelarilor smart Moverio, realizată în parteneriat cu Emozionella și Toledo Train Vision. Vizitatorii standului pot călători cu un tren și pot descoperi minunatul oraș Toledo folosind ochelarii Moverio. Ansamblul este îmbunătățit prin realitate augmentată și recreat folosind proiectoarele Epson cu luminozitate ridicată.

Valerie Riffaud Cangelosi, Head of New Market Development – Epson EMEA a declarat: „Realitatea augmentată se află într-un proces rapid de maturizare, cu multe aplicații care au trecut de la stadiul de concept la implementări mainstream. Eforturile noastre împreună cu Toledo Train Vision sunt exemplul perfect care arată cum ochealarii smart sunt acum folosiți de industria turistică pentru a îmbunătăți experiența vizitatorilor. Acest exemplu este doar unul dintre multele aplicații practice ale realității augmentate pentru o serie de industrii precum retail, sănătate, educație, asistență la distanță, divertisment, muzee și atracții pentru vizitatori.”

Cele mai recente tehnologii Epson în materie de videoproiectoare sunt disponibile la standul H90, Pavilionul 1, la ISE 2020. Pentru a fi parte din conversație, foloseşte tag-urile #EpsonISE şi #EpsonUnboxed.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

 https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro. http://www.epson.ro