Amsterdam,
31
oktober
2017
|
14:38
Europe/Amsterdam

Epson Print365 genomineerd voor Dutch IT-channel Awards

Printing Innovator of the Year

Op donderdagavond 18 januari 2018 worden tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala de prestigieuze awards in Studio21 in Hilversum uitgereikt door nieuwsplatform Dutch IT-channel aan bedrijven en personen die in 2017 in de ogen van de Nederlandse IT-channel de beste prestaties hebben geleverd. Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is het grootste Nederlandse netwerkevenement voor IT-leveranciers, distributeurs, resellers, cloud & service providers die met elkaar zakendoen.

Print365, dé alles-in-één printoplossing van Epson voor het MKB, is net als vorig jaar genomineerd in de categorie Printing Innovator of the Year. Logischerwijs zijn wij zeer verheugd met deze nominatie! We zouden het zeer op prijs stellen als u Epson wilt helpen deze mooie nominatie om te zetten in een nog mooiere toekenning van de Printing Innovator of the Year Award voor Print365. Dit kan eenvoudig door op Epson te stemmen!

U kunt  eenvoudig uw stem uitbrengen via onderstaande banner (categorie 17). Stemmen kan t/m 5 januari 2018.

 

Over Epson
Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van efficiënte en compacte precisietechnologie. Het productaanbod van Epson loopt uiteen van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, multimediabrillen, sensorsystemen en industriële robots, en wij streven naar het bevorderen van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, telt wereldwijd meer dan 80.000 werknemers in 86 bedrijven en is trots op zijn bijdrage aan de gemeenschappen waarin de groep actief is en zijn voortdurende inspanningen om de milieu-impact te beperken.
www.global.epson.com

Over Epson Europe 
Epson Europe B.V., gevestigd in Amsterdam, is het regionale hoofdkantoor voor Europa, het Midden-Oosten, Rusland en Afrika. Met een personeelsbestand van 1.750 werknemers behaalde Epson Europe in het boekjaar 2016 een omzet van 1,7 miljard euro.
www.epson.eu

Ecologische visie 2050
http://eco.epson.com/