Amsterdam,
31
oktober
2017
|
14:38
Europe/Amsterdam

Epson Print365 genomineerd voor Dutch IT-channel Awards

Printing Innovator of the Year

Op donderdagavond 18 januari 2018 worden tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala de prestigieuze awards in Studio21 in Hilversum uitgereikt door nieuwsplatform Dutch IT-channel aan bedrijven en personen die in 2017 in de ogen van de Nederlandse IT-channel de beste prestaties hebben geleverd. Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is het grootste Nederlandse netwerkevenement voor IT-leveranciers, distributeurs, resellers, cloud & service providers die met elkaar zakendoen.

Print365, dé alles-in-één printoplossing van Epson voor het MKB, is net als vorig jaar genomineerd in de categorie Printing Innovator of the Year. Logischerwijs zijn wij zeer verheugd met deze nominatie! We zouden het zeer op prijs stellen als u Epson wilt helpen deze mooie nominatie om te zetten in een nog mooiere toekenning van de Printing Innovator of the Year Award voor Print365. Dit kan eenvoudig door op Epson te stemmen!

U kunt  eenvoudig uw stem uitbrengen via onderstaande banner (categorie 17). Stemmen kan t/m 5 januari 2018.

 

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com