Zagreb,
22
prosinac
2020
|
13:03
Europe/Amsterdam

Epson proširuje mPOS liniju proizvoda s novim modelom TM-m30II-NT

Jednostavno rješenje za prodajna mjesta u okviru maloprodajnih i ugostiteljskih objekata sada nudi i mrežno povezivanje

Nakon uspjeha TM-m30II asortimana mPOS uređaja, Epson je proširio svoju liniju proizvoda novim modelom TM-m30II-NT, koji je dizajniran da odgovori na zahtjeve tablet POS korisnika.

Novi TM-m30II-NT je usmjeren na one koji rade u specijaliziranim trgovinama, butik prodavaonicama, malim restoranima, barovima, kafićima, trgovinama delikatesa i kamionima za hranu, a njegova ključna karakteristika je mrežno povezivanje koje omogućava pisaču ostvarivanje internet veze s tabletom putem kabla. To što se ne morate oslanjati na Wi-Fi vezu, podrazumijeva izbjegavanje potencijalnih prekida veze, tako da se naredbe mogu efikasno obrađivati, smanjujući greške i nudeći najbolju korisničku uslugu.

Novi model nudi korisne funkcije poput senzora koji registrira količinu dostupnog papira, tako da kada ostane malo papira, može se zamijeniti u najpogodnije vrijeme, što znači da je vrijeme zastoja svedeno na minimum.

Liam Parri, voditelj proizvodnje za poslovne sustave, Epson Europe rekao je: „TM-m30II-NT nudi maloprodajnim kupcima odličan omjer cijene i performansi, ali s istim kompaktnim i elegantnim dizajnom asortimana TM-m30II. Uz dodatak mrežnog privezivanja, koji je također dodan TM-m30II-H i TM-m30II-S modelima, kupci sada mogu birati koje mogućnosti za povezivanje najbolje odgovaraju njihovim potrebama.“

Ključne karakteristike:

  • „Sinkronizacija i punjenje“ s tablet uređajima omogućava napajanje tableta i ispis podataka preko jednog kabla
  • „Network Tethering“ omogućava dijeljenje LAN veze s povezanim tabletom preko kabla, npr. za stabilnu Internet vezu bez Wi-Fi prekida.
  • Dva USB-A sučelja omogućavaju jednostavno povezivanje perifernih uređaja, zajedno s postojećom mogućnosti „Sinkronizacije i punjenja“
  • Pristup i kontrola perifernih uređaja iz aplikacija putem ePOS uređaja
  • Epsonov dokazana i pouzdana kvaliteta izrade
  • Inteligentna funkcionalnost: Server Direct Print (SDP) i Cloud (OMS)
  • Standardni senzor za „papir koji je pri kraju“ koji omogućava praćenje dostupnog papira.

TM-m30II-NT bit će dostupan od 2021.

„Network Tethering“ funkcionalnost također je dostupna za TM-m30II-H i TM-m30II-S putem nadogradnje firmvera, koja je dostupna na epson-biz.com ili pomoću aplikacije Epson TM Utility za iOS i Android.