Søborg,
26
Oktober
2018
|
15:14
Europe/Amsterdam

Epson præsenterer en ny basisserie af tekniske storformatprintere til fagfolk, der kræver præcision og driftssikkerhed

SureColor SC-T3400 og SC-T5400 er designet til personer, der har brug for en professionel, teknisk printer med lave samlede ejeromkostninger.

September 2018 – Epson præsenterede i dag to nye professionelle, tekniske basisprintere: SureColor SC-T3400 24"-printeren (til skrivebord og gulv) og SureColor SC-T5400 36"-printeren til gulv. Disse modeller supplerer den tidligere lancering af lavprisprinterne SC-T3100 og SC-T5100 perfekt og betyder, at Epson nu tilbyder et fuldt udvalg af tekniske printere, der opfylder behovene inden for professionelle serviceydelser i en bred vifte af industrisektorer.

Uanset om du udskriver CAD-tegninger, arkitektoniske eller tekniske tegninger eller GIS, leverer disse printere imponerende udskrifter gang på gang. Hvis du er ingeniør eller arkitekt eller arbejder med topografiske planer, byplanlægning eller områdeskaleringsundersøgelser, er behovet for at udskrive korrekt, præcist, pålideligt og med høj detaljegrad altafgørende. SC-T3400 og SC-T5400 er designet til at opfylde behovene hos fagfolk, der har skabt sig et omdømme på at levere korrekte udskrifter hver gang.

Marco van Niekerk, Senior Product Manager i Professional Graphics, Epson Europe, sagde: "Det er enkelt - teknologien fokuserer på at gøre dig mere produktiv. Uanset om du producerer CAD-tegninger med høj detaljegrad, flotte reklameplakater eller POS-materiale med blikfang, vil disse printere altid imponere. Produktiviteten forbedres yderligere af blækpatroner med høj kapacitet (110 ml og 350 ml) og UltraChrome XD2-blæk med 4 farver, der er udtværingsfrit og vandafvisende." "SureColor SC-T3400 og SC-T5400 er designet til virksomheder, der værdsætter præcision og pålidelighed. Printerne, der tilbyder imponerende samlede ejeromkostninger, er designet til fagfolk, der ønsker at øge deres produktivitet og kreativitet," tilføjer Marco van Niekerk. "Vi er glade for at have bygget videre på Epsons omfattende tradition på dette område, og vi har forbedret en allerede imponerende serie af tekniske printere. De videreudvikler Epsons teknologi og leverer udskriftsresultater, der er førende på området, og de passer perfekt ind på de mest krævende arbejdspladser og giver brugerne mulighed for at udskrive trådløst fra tablets og smartphones."

Mere om SureColor SC-T3400 og SC-T5400

Følgende lille udvalg af funktioner illustrerer, hvordan vi kan hjælpe erhvervsfolk med at arbejde på et højere niveau:  

 • Brugervenlighed– Selv når du er væk fra skrivebordet, giver en række intuitive apps og brugervenlige funktioner mulighed for problemfri udskrivning.
 • Arbejdsgang– Kan integreres problemfrit i din eksisterende arbejdsgang.
 • Udskrivning til kant– Udskrivning til kant tilgængeligt, når det er valgt (kun rulle)
 • Driftssikkerhed– Selv lejlighedsvise brugere kan forvente en ensartet udskrivningskvalitet. Undgå fejludskrifter med unik dyseverifikationsteknologi (NVT).
 • Papirholder– Opsamler papir efter udskrivning.
 • Denne blæk løber ikke– Alle udskrifter er udtværingsfri og vandvisende. Få dybe, sorte nuancer og skarpe, solide linjer.
 • Direkte udskrivning via USB– Du kan udskrive fra et USB-flashdrev eller en anden lagerenhed.
 • Papirkerne -2"- og 3"-kerne medfølger i pakken.
 • Produktivitet -Understøtter ruller med op til en maks. diameter på 170 mm.
 • Berøringsskærm på 4,3" -Nem at bruge, selv når du er væk fra skrivebordet.
 • Nem opsætning– Kom i gang med det samme.

SureColor SC-T3400, SC-T3400N (uden holder) og SC-T5400 er tilgængelige fra oktober 2018.

Om Epson

Epson er en globalt ledende teknologivirksomhed, som er dedikeret til at være uundværlig for samfundet ved at forbinde mennesker, ting og information med sine originale, effektive og kompakte præcisionsteknologier. Virksomheden er fokuseret på at skabe innovation og overgå kundernes forventninger inden for inkjet, visuel kommunikation, bærbare produkter og robotter. Epson er stolt over sit bidrag til at realisere et bæredygtigt samfund og over sine bestræbelser på at realisere United Nations' Sustainable Development Goals.

Ledet af det japanskbaserede Seiko Epson Corporation skaber Epson Group på verdensplan et årligt salg på mere end JPY 1 billion. www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V., baseret i Amsterdam, er gruppens regionale hovedkontor for Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika. Med en arbejdsstyrke på mere end 1.968 ansatte var Epson Europes salg for finansåret 2017 på mere end Euro 1,7 mia. www.epson.eu

Miljøvision 2050 - www.eco.epson.com