Amsterdam,
01
september
2017
|
09:00
Europe/Amsterdam

Epson richt zich op de groeiende A3-markt

A3 WorkForce-printers die zijn ontwikkeld voor de moderne werkplek

Om kleine bedrijven en thuiskantoren sneller en slimmer te helpen werken, komt Epson met een update van zijn reeks hoogwaardige en voordelige A3-inkjetprinters (WF-7210DTW, WF-7710DWF, WF-7715DWF en WF-7720DTWF) met extra draadloze afdrukoplossingen voor de hele reeks, plus een strak bedieningspaneel en een nieuwe gebruikersinterface (WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF).

De nieuwste WorkForce-modellen zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een professionele oplossing voor hun A3-afdrukbehoeften. Ze zijn gemaakt voor zakelijk gebruik en kunnen hoogwaardige afdrukken van laserkwaliteit produceren met de befaamde PrecisionCore-printkop van Epson. Zelfs in kleine bedrijven en thuiskantoren is het eenvoudig om een efficiënte workflow te realiseren met deze betrouwbare en snelle modellen die dubbelzijdig afdrukken op A3 en afdruksnelheden van zakelijke niveau bieden tot 18 ppm in zwart-wit en 10 ppm in kleur1. Ze zijn ook eenvoudig te bedienen dankzij het grote 10,9 cm aanraakscherm en de nieuwe intuïtieve gebruikersinterface (WF-7710DWF, WF-7715DWF, WF-7720DTWF).

Onze nieuwste A3-inkjetprinters zijn ideaal als u in een omgeving werkt waarin u zeer gedetailleerde documenten moet doornemen, zoals spreadsheets, diagrammen en plattegronden. Binnen deze reeks bieden wij dubbelzijdig afdrukken, kopiëren, scannen en faxen allemaal tot A3-formaat – ideaal voor dit soort werk. Er is ook een speciale invoer voor losse A3-vellen aan de achterkant, die een heel scala aan papiersoorten en -dikten aankan. Deze modellen kunnen een gebruiker echt helpen zijn capaciteiten optimaal en op een grotere schaal te benutten. We hebben ook verschillende nieuwe functies geïntroduceerd ter modernisering, zoals een nieuwe gebruikersinterface, strak bedieningspaneel en extra draadloze oplossingen.
Lee Withers, productmanager bij Epson Europe

Elk goed bedrijf streeft naar kwaliteit en hoge productiviteit, maar het kan lastig worden om oplossingen te vinden die ook nog eens voordelig zijn. Met deze WorkForce-reeks zijn concessies overbodig. Deze printers kunnen afdrukken van hoge kwaliteit produceren met hoge snelheid, terwijl zij ook de overheadkosten drastisch verminderen omdat de kosten per pagina tot 50% lager liggen dan bij laserprinters van concurrenten2. De inktpatronen bieden veel waar voor uw geld en zijn beschikbaar in standaard, XL en XXL, met het hoogste rendement tot 2200 pagina's3.

De nieuwste WorkForce modellen houden het tempo op de steeds veranderende werkplek met gemak bij en bieden extra oplossingen voor draadloos afdrukken via de introductie van NFC4. Deze technologie stelt de gebruiker in staat verbinding te maken met het model en vervolgens af te drukken door simpelweg met een compatibel Android-apparaat tegen de printer te tikken4. Dit is ideaal voor gastgebruikers omdat zij kunnen afdrukken zonder de netwerkinstellingen te weten.

Gebruikers kunnen overal op kantoor blijven afdrukken via Wi-Fi-connectiviteit of Wi-Fi Direct voor afdrukken vanaf geschikte draadloze apparaten zonder een Wi-Fi-netwerk. De gratis mobiele printapps en oplossingen van Epson bieden extra veelzijdigheid, bijvoorbeeld via E-mail Print, waarmee u items van vrijwel overal ter wereld kunt verzenden om af te drukken5. Samenwerken is ook eenvoudig met Scan-to-Cloud voor het scannen en delen van documenten5.

De WF-7210DTW, WF-7710DWF/7715DWF en WF-7720DTWF zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2017 voor een prijs van respectievelijk € 209, € 239 en € 299.

 

- einde -

1 Vastgesteld in overeenstemming met ISO/IEC 24734. Geeft het gemiddelde weer van ESAT voor Office Category Test voor standaard A4-enkelzijdig. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/testing
2 Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/inkjetsaving
3 Geschat paginarendement op basis van ISO/IEC 24711/24712. Het daadwerkelijke rendement kan variëren afhankelijk van de afgedrukte afbeeldingen en de gebruiksomstandigheden. Ga voor meer informatie naar www.epson.eu/pageyield
4 Vereist apparaat met Android OS 4.0 of hoger, geschikt voor NFC en Wi-Fi Direct. Vereist downloaden van de Epson iPrint-app vanaf Google Play.
5 Voor Epson iPrint is een draadloze verbinding en de Epson-printapp vereist. Voor Epson Email Print, Epson Remote Print Driver en Epson Scan-to-Cloud is een internetverbinding vereist. Ga voor meer informatie, ondersteunde talen en apparaten naar www.epson.nl/connect of www.epson.be/connect
6 Printers met AirPrint werken met iPhone 4s en hoger, iPad 2 en hoger, alle modellen van iPad Air en iPad mini en iPod touch 5e generatie met de nieuwste versie van iOS en Mac met de nieuwste versie van OSX.

Over Epson

Epson is wereldwijd toonaangevend op het gebied van technologie en toegewijd om een onmisbaar bedrijf te worden voor de maatschappij, door mensen, dingen en informatie met elkaar te verbinden door middel van zijn efficiënte, compacte en precisie-technologieën. Het bedrijf richt zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van de klant op het gebied van inkjet, visuele communicatie, wearables en robotica. Epson is trots op zijn bijdragen aan het realiseren van een duurzame samenleving en op zijn continue inspanningen om de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te realiseren.

De Epson-groep, geleid door het in Japan gevestigde Seiko Epson Corporation, genereert jaarlijks een omzet van meer dan 1 biljoen JPY. global.epson.com

Ecologische visie 2050 - eco.epson.com