09
Ιανουαρίου
2017
|
23:00
Europe/Athens

Epson RIPS vs Laser

Το 2014 η Epson ανέπτυξε έναν εκτυπωτή inkjet με PrecisionCore και ένα σύστημα δοχείων μελανιών υψηλής χωρητικότητας. Αυτό το προϊόν ανταγωνίζεται την επίδοση των εκτυπωτών laser αλλά απαιτεί λιγότερο συχνή αλλαγή μελανιών και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, μειώνοντας τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο του χρήστη. Αυτό το προϊόν ονομάζεται RIPS. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποια νέα προϊόντα.

Η τεχνολογία inkjet αλλάζει την επαγγελματική εκτύπωση. Το εναλλάξιμο σύστημα δοχείων υψηλής απόδοσης σας επιτρέπει να εκτυπώνετε έως και 75.000 σελίδες χωρίς την αντικατάσταση των μελανιών. Για να εκτυπωθεί ο ίδιος αριθμός σελίδων χρησιμοποιώντας έναν Epson LP-M5300FZ, έναν έγχρωμο laser MFP εκτυπωτή με παρόμοιες λειτουργίες (διατίθεται μόνο στην Ιαπωνία), θα χρειαζόσασταν 52 φύσιγγες μελανιών και 6 μονάδες φωτοαγωγών.

Συγκρίνοντας αυτούς τους εκτυπωτές για την έκκληση αερίων του θερμοκηπίου, ένας εκτυπωτής με εναλλάξιμα δοχεία μελανιών υψηλής χωρητικότητας, μπορεί να μειώσει τις εκπομπές ρίπων CO2 έως και 95%.

Επιπλέον, μειώνει τα χρησιμοποιούμενα υλικά και εξοικονομεί χώρο, καθώς δεν χρειάζεται να έχετε αποθηκεύσει αναλώσιμα.

Σχετικά με την Epson

Η Epson αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη της τεχνολογίας, αφοσιωμένο στη διασύνδεση ατόμων, αντικειμένων και πληροφοριών με τις αυθεντικές και αποδοτικές, ακριβείς και ολοκληρωμένες τεχνολογίες ακριβείας της. Με μια γκάμα προϊόντων που εκτείνεται από εκτυπωτές inkjet και ψηφιακά συστήματα εκτυπώσεων έως βιντεοπροβολείς 3LCD, έξυπνα γυαλιά, συστήματα αισθητήρων και ρομποτικούς μηχανισμούς, η εταιρεία επικεντρώνεται στην καινοτομία και την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών στους τομείς των εκτυπώσεων inkjet, των οπτικών μέσων επικοινωνίας, των αναλωσίμων και της ρομποτικής.

Με επικεφαλής την εταιρεία Seiko Epson Corporation με έδρα την Ιαπωνία, ο όμιλος Epson απασχολεί σχεδόν 80.000 υπαλλήλους σε 86 εταιρείες παγκοσμίως και είναι υπερήφανος για τη συμμετοχή στις κοινότητες όπου λειτουργεί και τις συνεχόμενες προσπάθειές του για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

global.epson.com/

Σχετικά με την Epson Europe

Η εταιρεία Epson Europe B.V., με έδρα το Άμστερνταμ, αποτελεί τα περιφερειακά γραφεία του Ομίλου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ρωσία και την Αφρική. Με εργατικό δυναμικό 1.750 υπαλλήλων, οι πωλήσεις της Epson Europe για το οικονομικό έτος 2016 ήταν 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ. http://www.epson.eu

Περιβαλλοντικό όραμα 2050 

http://eco.epson.com/