Ljubljana,
22
December
2020
|
13:05
Europe/Amsterdam

Epson širi nabor kompaktnih tiskalnikov računov mPOS z modelom TM-m30II-NT

Tiskalnik, ki podpira tudi deljenje povezave, je enostaven za uporabo in odlična rešitev za prodajna mesta v specializiranih trgovinah in pri ponudnikih nastanitev.

Po uspehu tiskalnikov mPOS TM-m30II je Epson razširil svojo ponudbo ter pripravil tiskalnik TM-m30II-NT, ki je zasnovan tako, da izpolnjuje spreminjajoče se zahteve tabličnih POS.

Ključna značilnost TM-m30II-NT, ki je namenjen manjšim in/ali specializiranim trgovinam, butikom, majhnim restavracijam, barom, kavarnam, delikatesnim trgovinam in ponudnikom s hitro prehrano ali dostavo, je omrežno povezovanje, ki tiskalniku omogoča internetno povezavo s tabličnim računalnikom prek kabla. Če se uporabnik ne zanaša na Wi-Fi, se izogne morebitnim prekinitvam povezave, torej lahko naročila učinkovito obdeluje, zmanjša število napak in strankam ponudi najboljšo storitev.

Novi tiskalnik prinaša tudi uporabno novost, in sicer senzor, ki zazna, kdaj se rola papirja približuje koncu in na to opozori uporabnika. Na ta način ta izbere najprimernejši čas za menjavo papirja in tako kar najbolj skrajša čas nedelovanja tiskalnika računov.

Liam Parry, produktni vodja poslovnih rešitev v Epson Europe, je povedal: “TM-m30II-NT strankam v maloprodaji ponuja odlično razmerje med ceno in zmogljivostmi, razvaja pa s kompaktnimi merami in elegantnim dizajnom. Z dodatkom omrežnega povezovanja, ki je na voljo tudi za tiskalnika računov TM-m30II-H in TM-m30II-S, lahko stranke zdaj izberejo tiste funkcije povezljivosti, ki najbolje ustrezajo njihovim potrebam.”

Ključne lastnosti:

  • »Sinhronizacija in polnjenje« - povezava s tablično napravo omogoča napajanje tabličnega računalnika in tiskanje računov po enem kablu
  • »Omrežno povezovanje« omogoča skupno rabo LAN-povezave s povezanim tabličnim računalnikom prek kabla, npr. za stabilno internetno povezavo.
  • Dva vmesnika USB omogočata preprosto povezovanje zunanjih naprav, sočasno s funkcijo sinhronizacije in polnjenja.
  • Dostop do in nadzor zunanjih naprav prek aplikacije ePOS
  • Tradicionalna Epsonova visoka kakovost izdelave
  • Inteligentna funkcionalnost: tiskanje preko strežnika (SDP) in/ali oblaka (OMS)
  • Senzor papirja omogoča natančno spremljanje stanja papirja in javi, kdaj se rola papirja približuje koncu.

Tiskalnik TM-m30II-NT bo naprodaj od 2021 dalje.

Funkcija deljenja omrežne povezave (ang. Network Tethering) je na voljo tudi za tiskalnika TM-m30II-H in TM-m30II-S z nadgradnjo vdelane programske opreme, ki je na voljo na povezavi epson-biz.com ali z uporabo aplikacije Epson TM Utility za iOS ali Android.