Amsterdam,
19
september
2017
|
09:00
Europe/Amsterdam

Epson sponsort tweede editie fotoruilbeurs Photo Swap

Epson sponsort op 24 september aanstaande voor de tweede keer Photo Swap, een fotoruilbeurs waaraan deze editie 75 fotografen deelnemen. Photo Swap vindt plaats in Pacific Parc te Amsterdam, aan het Unseen terrein van 13.00 uur tot 20.00 uur. Het idee achter Photo Swap is simpel: fotografen duiken in elkaars oeuvre en ruilen een foto uit hun eigen repertoire tegen een print van een vakbroeder of -zuster. Daardoor gaan fotografen na afloop van het evenement niet alleen geïnspireerd, maar ook met iets tastbaars weer hun eigen weg. Net als bij de eerste keer in 2015 stelt Epson een printer, fotopapier en inkt beschikbaar waar deze foto’s mee kunnen worden afgedrukt.

Janus van den Eijnden, fotograaf en een van de organisatoren van Photo Swap: “Na de eerste editie van Photo Swap waren we zo te spreken over de kwaliteit van de afdrukken, dat we Epson wederom hebben benaderd voor sponsoring. Dankzij hun steun kunnen alle fotografen elkaar ook dit jaar kwalitatief hoogwaardige prints aanbieden.”

Epson voor hoogwaardige fotoprints

Voor de gelegenheid stelde Epson de SureColor SC-P800 A2+ professionele fotoprinter beschikbaar. Volgens Van den Eijnden een geweldig mooi en betaalbaar apparaat. De SureColor SC-P800 printer reproduceert op nauwkeurige wijze levendige kleuren en rijke, diepe zwarttinten. “Al sinds jaar en dag trachten wij met onze fotografische printers het werk van fotografen zo natuurgetrouw mogelijk af te drukken. Wij zien het dan ook als een groot compliment dat de organisatie van PhotoSwap zich tot ons richtte,” vertelt Ward Estoppey, Channel Marketing Manager bij Epson Nederland. “Wij hebben dan ook met veel plezier de SureColor SC-P800 met bijbehorend papier gesponsord.”

Voor meer informatie over Photo Swap, klik hier.