Zaventem,
27
november
2019
|
09:08
Europe/Amsterdam

Epson stelt Tim Van Wymeersch aan als Benelux BI Sales Manager

Zaventem - Epson Europe heeft Tim Van Wymeersch (38) aangesteld als Benelux Sales Manager for Office Automation and IT Channel. In deze rol zal Tim zowel het Business Imaging team aansturen als de eindverantwoordelijkheid dragen voor het end-user sales team. De aanstelling van Tim past in de ambitieuze groeidoelstellingen van Epson op vlak van professional printing (B2B) voor de kantooromgeving.

Tim Van Wymeersch zal het managementteam vervoegen en rechtstreeks rapporteren aan Rik van Zantwijk, Head of Sales Benelux. Tim heeft een grondige kennis van de OA-industrie en hij brengt een pak sales ervaring mee. Als accountmanager was hij eerder actief in de directe verkoop bij Océ en Sharp. Voorts bouwde hij de voorbije 6 jaar in het Vlaamse landsgedeelte de BI-dealer channel business uit voor Triumph Adler (onderdeel van de Kyocera Group).

Business Imaging is voor Epson een belangrijke tak. Ik ben dan ook verheugd dat we met Tim Van Wymeersch een ervaren en dedicated salesmanager in huis halen die onze ambitieuze strategie kan omzetten in concrete actieplannen. Ik ben ervan overtuigd dat hij samen met een enthousiast team telkens de juiste en specifieke oplossing kan bieden aan de soms complexe noden van klanten en partners. Zijn ervaring in het channel-verhaal is zeker een surplus”, aldus Rik Van Zantwijk, Head of Sales – Benelux Business Division

“Het is een eer om bij een van wereldmarktleiders op gebied van projectie en printing aan de slag te gaan. In mijn filosofie staat de klant altijd centraal en vertrekken we vanuit zijn noden. Pas door goed te luisteren en te analyseren kunnen we de gepaste oplossing uitwerken voor de uitdagingen waarmee bedrijven in de huidige digitale transformatie geconfronteerd worden. Als toonaangevende speler heeft Epson een mooi gamma ecologische oplossingen. Ik kijk ernaar uit om deze innovatieve producten mee in de markt te zetten. Ik wil in de komende periode enkele nieuwe talenten aantrekken om met een volwaardig salesteam Epson het marktaandeel te geven dat het verdient”, zegt Tim Van Wymeersch.